SFSOPLATE-468X60-BANNER
LAFARGE BFC SRBIJA
LAFARGE BFC SRBIJA
21300 BEOČIN, SRB
TRG BFC 1

021 874 100

LAFARGE BFC SRBIJA

Lafarge Srbija deo je Holcim grupe, lidera u razvoju inovativnih građevinskih materijala u preko 60 zemalja sveta. Vodeći je snabdevač građevinske industrije Srbije, lider u proizvodnji cementa, betona i agregata i pokretačka sila ekonomskog razvoja regiona.

Fabrika cementa u Beočinu je moderna i efikasna fabrika, koja je potpuno usklađena sa standardima Holcim grupe u oblasti efikasnosti, uticaja na životnu sredinu i bezbednost na radu, čime je Lafarge uspeo da sačuva i razvija dugu tradiciju proizvodnje cementa u jednoj od najstarijih cementara Evrope, čija tradicija datira od 1839. godine.

Lafarge Srbija, kao deo Holcim Grupe, preuzela je 2022. godine upravljanje kompanijom Teko Mining, jedne od najvećih nezavisnih kompanija za proizvodnju agregata u zemlji. Sa svojih 5 površinskih kopova jedna je od najvećih kompanija koja eksploatiše kamen eruptivnog i krečnjačkog porekla za potrebe izgradnje infrastrukture u Srbiji.

Materijali, usluge i inovativni sistemi gradnje doprinose izgradnji gradova, domova i infrastrukture, koji nude više stambenog prostora i koji su kompaktniji, dugovečniji, bolje povezani i lepši.

Lafarge materijali ugrađeni su u najznačajnije kapitalne objekte u Srbiji, a njihovi cement, beton i agregati mogu da zadovolje najrazličitije potrebe krajnih korisnika i zahteve projekata.

Misija kompanije je da zadrže vodeću poziciju i ostane pokretačka snaga i nosioc inovacija i rešenja kao najbolji partner srpskog građevinskog sektora koji stvara dodatnu vrednost za svoje kupce i krajnje korisnike, poštujući životnu sredinu, lokalnu zajednicu i svoje zaposlene.

GRADIMO NAPREDAK ZA LJUDE I PLANETU!

KATEGORIJE