Neimari solidarni

23.05.2014. | Dnevnik

Više građevinskih firmi aktivno se uključilo u pomoć poplavljenim područjima donacijama materijala vrednosti od više miliona dinara, a njihovi zaposleni angažovani su i na radovima za odbranu od poplava, saopštio je „Sindikat radnika građevinarstva IGM Srbije“.

Zaposleni u cementari „Lafarž“ iz Beočina u prethodna dva dana otpremili su 120 kamiona peska u vrećama i rinfuzi, vrednosti pet miliona dinara. Zaposleni u „Lafaržu“ su porodicama koje su u prihvatnim centrima poslali sredstva za higijenu, hranu i ćebad vrednosti 1,5 milion dinara.

Radnici i poslovodstvo cementare „Titan“ u Kosjeriću opredelili su po jednu dnevnicu zaposlenih, a u istom iznosu i poslovodstvo će uplati na račun Republike Srbije i lokalne samouprave Kosjerića jednaku sumu.

Zaposleni u građevinskom preduzeću PIM „Ivan Milutinović“ Beograd, takođe su bili angažovani u humanitarnim akcijama, i tokom prethodnih dana isporučili su pola miliona vreća s peskom za poplavljena područja, posebno za Obrenovac, Šabac, Sremsku Mitrovicu, postrojenja Termoelektrane „Nikola Tesla“ i Beograd. Kompanija „Ratko Mitrović“ iz Beograda je u svojim objektima u Dobanovcima obezbedila smeštaj za 120 postradalih u poplavama.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Djom 06.02.2019.
Sjajna cena zemljišta, ko bi rekao da su to...
Jova 01.02.2019.
Zalosna vam majka....za onakvo skrnavljenje...
veselnik 01.02.2019.
Ma lako je njima, nemaju oni Grdelicu!
veselnik 01.02.2019.
Reference ove vlasti i nisu bas za hvalu. T...
veselnik 01.02.2019.
Znaci stranci bolje od nas znaju kakav je "...