INFONET-468X60-BANNER

POLET-970X250-BANNER

Niš: Radovi nastavljeni i pored zabrane

24.09.2012. | Južne vesti

Iako je građevinska inspekcija zabranila radove na gradilištu pored kružnog toga kod Tošićeve pumpe u Nišu, radovi na izgradnji objekta uveliko traju. Inspekcija traži reakciju policije.

Traka koju su početkom avgusta oko gradilišta postavili građevinski inspektori je uklonjena, a mašine niške "Niskogradnje" uveliko rade.

Zatvoren je "ulaz" iz ulice Vojvode Mišića, koji je prvobitno bio sagrađen. Umesto njega izgrađen je novi, koji je zapravo u samom kružnom toku. Veći deo placa na uglu između Nišekspresa i benzin pumpe je već i asfaltiran, a traka koju su početkom avgusta postavili građevinski inspektori je uklonjena.

U građevinskoj inspekciji tvrde da zabrana gradnje i dalje postoji, a da su "baš jutros" poslali inspektora da proveri informacije u vezi sa nastavkom radova.

- Sve dok se ne dostavi dokumentacija, ne mogu da se izvode radovi. Poslali smo inspektora i on treba da proveri da li je traka tamo, znak koji smo stavili.. sve to treba da bude na gradilištu i dalje. Ako toga nema, mi obaveštavamo policiju i policija je ta koja istražuje ko je tu traku odneo, šta se desilo. Oni su zaduženi za to - kaže načelnik inspekcije Srđan Laketić.

Laketić kaže da će odmah po povratku inspektora sa terena biti zatraženo podnošenje krivičnih prijava.

Reč je o delu placa na parkingu Nišekspresa, na raskrsnici Bulevara Nemanjića i Ulice Vojvode Mišića. Ipak, za sada nije poznato ko je tačno investitor jer na licu mesta nema table sa tim podacima.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


TOYOTA-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst
Antihrist 19.08.2024.
Opet Kraljevo osta poslednja rupa na sviral...
Milan 12.08.2024.
Šteta što prvo nije napravljena pruga BG - ...

;