IZOLACIJA-468X60-BANNER

Kako do Industrijske hale i građevinskog zemljišta?

04.07.2018. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Tradeunique koja je zaslužna za izgradnju hala glavni je partner firme Solution Property koja u okviru svog dugogodišnjeg poslovanja poseduje sektor koji se bavi posredovanjem prilikom sledećih poslova: prodaja i rentiranje građevinskag zemljišta i industrijskih hala, prodaja industrijskih zona, greenfield investicija. Pored navedenog, Solution Property je specijalizovan i za posredovanje kada je u pitanju: rentiranje industrijskih hala, rentiranje poslovnih prostora, rentiranje proizvodnih hala i sl. U okviru baze podataka koju poseduje nalazi se veliki broj informacija koje u sebi sadrže osnovne karakteristike objekata i zemljišta koje posreduje.

Industrijske hale se nalaze u sklopu industrijskih zona. Pored same hale, urađena je čitava okolna infrastruktura koja omogućava spajanje industrijske hale sa glavnim putevima. Objekti poseduju sve preduslove za postavku strujne stanice snage od 1 do 2MW. Do same parcele dovedeni su: gas, voda, kanalizacija i u neposrednoj blizini nalazi se optički kabl za internet.

Svaki klijent, putem web stranice kompanije može sklopiti posao kupovine građevinskog zemljišta, kupovine industrijske hale, rentiranja hale, ali takođe može poslati upit koji će sadržati njegove zahteve.

Sve industrijske hale se nalaze u sklopu indrustrijskih zona a građevinsko zemljište je uglavnom u jednom komadu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;