INFONET-468X60-BANNER

Alumil grupacija u Bosni i Hercegovini - uspešno poslovanje uz nove investicije

12.04.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Grupacija ALUMIL je  prisutna u BiH od 2004. godine postavši najveći akcionar A.D. "Alpro" iz Vlasenice. A.D. "Alpro" je jedan od lidera u proizvodnji aluminijumskih profila u BiH a proizvodni program se odvija u četiri celine: ekstruzija, anodizacija, plastifikacija i pogon za izradu pribora i profila sa termičkim prekidom. Osim “Alpra”, u okviru ALUMIL grupacije u BiH posluje i D.O.O. "BH ALUMINIUM".

Uspešno poslovanje i dobri poslovni rezultati ALUMIL Grupacije u BiH nastavljeni su i tokom 2020. godine, koja je donela nove izazove, do sada nepoznate. Neočekivana pandemija donela je brojne promene u naš svakodnevni život kao i potrebu da preispitamo svoje navike i postupke, uz prilagođavanje novonastalim okolnostima.                   

Uz borbu protiv virusa, fokus je stavljen i na poslovne ciljeve što je rezultiralo dobrim rezultatima uprkos pandemiji. Danas ALUMIL grupacija u BiH ima više zaposlenih nego na početku krize. 

Mašina za savijanje aluminijumskih profila - CNC 3D 3 in 1

Mašina za savijanje aluminijumskih profila - CNC 3D 3 in 1

Osim toga, u toku 2020. godine planski su realizovane mnoge investicije, a neke od njih pogledajte u nastavku.

U funkciju stavljena najsavremenija automatska mašina za savijanje aluminijumskih profila (CNC 3D 3 in 1) - nova mašina za savijanje aluminijumskih i PVC profila poseduje upravljačke 3D kamere i bezbedonosnu 3D kameru koje omogućavaju automatsko upravljanje, automatsku kontrolu i bezbedan rad na mašini od početka do kraja procesa savijanja profila. Automatski počinje, meri, kontroliše i zaustavlja proces savijanja onda kada se postigne željena dimenzija luka.

  • Dve upravljačke 3D kamere – pametno upravljanje i automatska kontrola procesa savijanja,
  • Mašina automatski počinje, meri, kontroliše i zaustavlja proces savijanja kada postigne željene dimenzije luka.
  • Laserski uređaj milimetarski precizno određuje sredinu luka za apsolutnu simetričnost.

Nova Poslovna jedinica u Bijeljini

Nova Poslovna jedinica u Bijeljini

Sa radom počela nova Poslovna jedinica u Bijeljini - uz Centralu u Vlasenici i poslovne jedinice u Sarajevu i Banja Luci, Alumil sada ima i treću Poslovnu jedinicu u Bosni i Hercegovini. U julu 2020. godine sa radom je počela i Poslovna jedinica u Bijeljini koja se nalazi na adresi Hase bb. Poslovna jedinica raspolaže sa odgovarajućim magacinskim prostorom i kancelarijama. ALUMIL ovim ostvaruje svoj primarni cilj - da na najbolji način izađe u susret svim potrebama svojih poslovnih partnera i na prostoru regije Bijeljina.

Renoviranje i modernizacija  magacinskog prostora u Sarajevu  - najveći deo radova realizovan je do kraja 2020. godine.

Obnovljen vozni park – u funkciju je stavljeno više namenskih vozila za potrebe službi proizvodnje, logistike i prodaje, kako u Centrali tako i u svim poslovnim jedinicama.

I u narednom periodu ALUMIL grupacija  u BiH nastaviće da "gradi savršenstvo svakog dana" fokusirajući se predano na svoje ciljeve u skladu sa potrebama i očekivanjima svojih poslovnih partnera.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;