CP SRB PNEUMATIC
CP SRB PNEUMATIC
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
PAZOVAČKI PUT 16 A

011 3161 885
011 3161 937
064 2699 101
011 3163 175

CP SRB PNEUMATIC

Generalni uvoznik i distributer nadaleko čuvenih proizvoda svetski poznatog brenda Chicago Pneumatic za tržište Srbije je firma CP SRB Pneumatic.

Iako nastala 2014. godine firma je do danas ostvarila značajne rezultate na promociji ovog brenda kako u Srbiji tako i u regionu. Zahvaljujući timu profesionalaca spremnom da u svakom trenutku odgovori na sva pitanja svojih trenutnih klijenata i korisnika, ali i onih koji bi to mogli postati CP SRB Pneumatic stekao je značajan ugled u sektoru građevinarstva.

Osnovna delatnost firme su uvoz, distribucija i servis pneumatskih i hidrauličnih alata, priključaka, generatora, kompresora i dodatne opreme za rad brenda Chicago Pneumatic, proizvođača Atlas Copco, zatim uvoz i distribucija građevinskog segmenta pumpi Xylem grupacije u koje spadaju najveći svetski brendovi „Flygt“ i „Godwin“.

Kompanija Chicago Pneumatic proizvodi mašine i opremu koja omogućava da se posao obavlja efikasno i sigurno. Svi proizvodi napravljeni su tako da se po završetku jednog posla odmah mogu koristi na sledećem. Namenjeni su onima koji razumeju šta njihov posao podrazumeva i prepoznaju kakva im je oprema potrebna da bi ga radili na najbolji mogući način.

Ukoliko su u svakodnevnom radu neophodne pouzdane mašine i alati, koji obezbeđuju produktivnost i visok kvalitet rada, Chicago Pneumatic je saradnik na koga se uvek možete pouzdati. Činjenica da Chicago Pneumatic ima razgranatu mrežu prodaje i servisnih centara, obezbeđuje dodatnu sigurnost da će oprema koja se koristi biti lako dostupna za nabavku i pravovremeno servisirana.

Xylem grupacija je vodeća svetska kompanija u oblasti tehnologije vode. Xylem pomera, tretira, analizira i ponovo vraća vodu u životnu sredinu, pomažući ljudima da je efikasnije koriste, kako u svojim domovima i zgradama, tako i u fabrikama ili poljoprivrednim gazdinstvima. Zahvaljujući kombinaciji vodećih proizvodnih brendova, stručnih znanja i ekspertiza, zasnovanih na dugogodišnjem radu i iskustvu u inovacijama, kompanija Xylem razvila je jake i dugoročne veze sa svojim kupcima u preko 150 zemalja širom sveta.

Sa proizvodnim asortimanom oba navedena brenda možete se upoznati putem sajta www.cp-srb.com ili pozivnom na broj +381 64 26 99. CP SRB Pneumatic tim uvek je dostupan i raspoložen da odgovori na sva pitanjao bezbeđujući informacije koje bi dodatno olakšale i unapredile vaše poslovanje.