KOTO
KOTO
11221 BEOGRAD, SRB
VOJVODE STEPE 466

011 3097 410
011 3097 411
ĐORĐE TOMIĆ, finansijski direktor
RADICA LISINAC, poslovni sekretar

KOTO

KOTO d.o.o. je privredno društvo za izgradnju, obnovu i rekonstrukciju građevinskih objekata, koje se preko dvadeset godina sa izuzetnim uspehom bavi izvođenjem radova, konsaltingom i projektovanjem objekata različitih namena.

Od osnivanja 1992. godine, firma KOTO obogaćuje svoje delatnosti i proširuje svoje kompetencije. Počela je sa adaptacijama, rekonstrukcijama i gradnjom porodičnih stambenih kuća, a kasnije proširila delatnost i težišno se bazirala na izvođenje grubih građevinskih radova u industriji, na putnoj infrastrukturi i objektima od istorijskog i kulturnog značaja za Srbiju. Tehničko održavanje spomenika kulture i fasada zaštićenih objekata, kao i restauracija i sanacija mnogih značajnih zdanja na teritoriji Beogradske tvrđave, bili su samo temelj izgradnje liderske pozicije u oblasti zaštite i očuvanja spomenika kulture.

Predanim i odgovornim radom na rekonstrukciji i revitalizaciji tvrđava, muzeja, objekata narodnog graditeljstva, spomenika, crkava i manastira, uspela je da ostavi svoj lični pečat i stekne ugled i poverenje značajnih gradskih i republičkih institucija u ovoj oblasti.

Danas KOTO poseduje Veliku licencu Мinistarstvа građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, za projektovanje i izvođenje radova na kulturnim dobrima od izuzetnog značaja, koja u fokus rada stavlja i konzervatorsko-restauratorske radove. Profesionalizmom u poslu i kvalitetno izvedenim radovima ostvarena je uspešna saradnju sa UNESCO-m i fondovima Evropske unije, čime se plasirala u sam vrh građevinske delatnosti.

KOTO tim je tim vrhunskih stručnjaka. Kroz godine kontinuiranog rada tim je sve brojniji i sticano je bogato ekspertsko iskustvo i reference. Danas je apsolutni lider u regionu u polju zaštite i konzervacije, te izgradnje industrijskih objekata, sa jasnom vizijom i profesionalnim pristupom poslu.

Pored sanacije i zaštite, obavlja i radove na objektima visokogradnje, niskogradnje, radove na elektroinstalacijama, vodovodnim i kanalizacionim instalacijama, kao i sve vrste radova u okviru izgradnje objekata: grube građevinske radove, zidarske radove, zemljane radove, zanatske radove, specijalističke radove. Izrađujemo tehničku dokumentaciju i vršimo odgovoran nadzor nad realizacijom radova.

Konstantnu konkurentnost na tržištu ostvaruje kroz praćenje savremenih tendencija i razvoj tehnologije. Ulaganje u opremu i mehanizaciju pruža joj mogućnost da odgovori svim zahtevima, bez obzira na veličinu i složenost objekata.

Integrisanim sistemom kvaliteta i praćenjem visokih standarda, te profesionalnim pristupom zaposlenih, bezbednošću informacija i zaštitom životne sredine, stvoreno je moderno, društveno odgovorno preduzeće koje se stalno unapređuje i poštuje zahteve svojih klijenata.