INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Evocon imenovan za autorizovanog dilera VOLVO Građevinskih mašina

19.01.2011. | Gradjevinarstvo.rs

Od 1. januara 2011. godine kompanija Evocon iz Beograda imenovana je za autorizovanog dilera Volvo građevinskih mašina za tržište Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Evocon će tržištu ponuditi širok asortiman Volvo građevinskih mašina za građevinarstvo i industriju, kroz prodaju i postprodajne usluge. Korišćenjem visoke Volvo tehnologije, bezbedne i ekološki orijentisane, brojnim kompanijama pruža se mogućnost da unaprede efikasnost gradnje i učestvuju u oporavku i podsticanju razvoja građevinarstva u Srbiji i regionu.

Evocon tim čine visokokvalifikovani profesionalci sa bogatim iskustvom na tržištu. Oni zajedničkim zalaganjem daju sve od sebe da ostvare postavljene ciljeve”, kaže Tomas Šmic, generalni direktor za Centralnu Evropu Volvo CE grupe.

“Ponosni smo što smo postali ekskluzivni diler Volvo građevinskih mašina za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju”, kaže Slobodan Ilić, direktor kompanije Evocon. On očekuje da će do kraja godine Evocon uvećati tržišno učešće za više od 50% i postati lider na tržištu građevinskih mašina i opreme.

“Ponudićemo najbolju opremu po izuzetnim uslovima kupovine, sa najkraćim rokovima isporuke i, što je najvažnije, garantovaćemo kupcima najbolji servis za mašine, odnosno minimum zastoja pri korišćenju mašina”, dodaje Ilić.

Volvo građevinske mašine nude širok asortiman kvalitetnih, bezbednih i ekološki orijentisanih proizvoda, efikasan servis i čitav spektar ponuda za finansiranje kupovine građevinskih mašina, po izuzetno povoljnim uslovima za kupce.

Među zadovoljnim korisnicima na tržištu Srbije su brojna javna komunalna preduzeća i građevinske kompanije, kao što su: Putevi Užice, Energoprojekt, Hidrotehnika, Ratko Mitrović, Knauf, Lafarge i mnogi drugi.

U ponudi Volvo građevinskih mašina je više od 150 različitih modela utovarivača i bagera, mini utovarivača i bagera, kombinovanih mašina, opreme za rušenje, cevopolagača, zglobnih dampera, grejdera, valjaka, finišera i glodalica za asfalt.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.com

ČELIK
ČELIK
BAČKI JARAK
www.celikdoo.rs

TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
BEOGRAD-ZEMUN
www.tuplex.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

K.I.G.O.
K.I.G.O.
NOVI BEOGRAD
www.kigo.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;