INFONET-468X60-BANNER

POLET-970X250-BANNER

Bosch Pro Turneja: Jedinstveno iskustvo za sve profesionalne korisnike alata stiže u Srbiju

16.10.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Početkom aprila, novi Bosch Pro Tour kamion krenuo je na turneju po Evropi. Druga turneja po redu će profesionalcima svih struka pružiti priliku da iskuse profesionalne Bosch električne alate, merne alate i pribor na preko 50 različitih lokacija. Po prvi put, događaj će se zaustaviti i u gradovima van Nemačke, Austrije i Švajcarske.

Bosch Pro turneja

Bosch Pro Turneja se fokusira na inovacije u industriji električnih alata (Foto: Robert Bosch)

Turneja je počela u Holandiji i posetiće više od 15 zemalja - od Skandinavije, Francuske, Pirinejskog poluostrva i Italije, do Poljske, Češke, Mađarske, Rumunije, Bugarske i Srbije.

Doživite i isprobajte Bosch inovacije iz prve ruke

Bosch Pro Turneja se fokusira na inovacije u industriji električnih alata koje čine svakodnevni rad lakšim i bezbednijim za profesionalce svih struka.

Uključuje inovacije u tehnologiji akumulatora kao što je ProCore18V+, novi segment profesionalnih baštenskih alata (BiTurbo kosilica sa dva akumulatora od 18V GRA 18V2-46 Professional) i Biturbo otkrića poput prvog akumulatorskog pištolja za zabijanje eksera u betonu (GNB 18V-38 Professional) iz moćnog asortimana proizvoda kompanije Bosch.

Događaj je usredsređen na izložbeni kamion sa četiri fokus tačke: profesionalni sistem 18V (uključujući Biturbo alate i AmpShare alijansu akumulatora), rešenja za usisavanje prašine kao što je prvi akumulatorski usisivač za prašinu M klase (GAS 18V -12 MC Professional), izdržljivi merni alati i moćni Expert pribor.

Ove i druge teme će biti detaljno obrađene na tri test stanice na otvorenom sa praktičnim mogućnostima za testiranje i upotrebu alata u kategorijama beton i čelik, drvo i keramika i testerisanje i sečenje.

Rezultat je događaj za sve zanate - od građevinarstva, elektrotehnike, vodovoda, grejanja, ventilacije i klimatizacije, do obrade metala, stolarije i upravljanja objektima.

Kamion sa hranom i pićem biće takođe blizu da obezbedi osveženje. Ceo događaj se prostire na preko 200 kvadratnih metara, nudeći dovoljno prostora za upoznavanje i druženje sa drugim profesionalcima dok isprobavaju alate i pribor. Stručnjaci za Bosch alate će takođe biti pri ruci da daju savete.

Bosch Pro turneja

Upoznajte profesionalne Bosch alate (Foto: Robert Bosch)

Preko 50 različitih stanica u više od 15 zemalja

Od aprila do kraja godine, Bosch Pro turneja će se zaustaviti na preko 50 lokacija širom sveta, uključujući sajmove i kućne sajmove distributera.

Na odabranim lokacijama, pojedinačni sadržaji će se prenositi putem YouTube prenosa uživo i tako će svet iskustva Bosch Professional biti dostupan svim zainteresovanim profesionalcima. Stručnjaci iz industrije i poznati uticajni ljudi će se takođe pridružiti turneji.

Bosch Pro turneja će se zaustaviti i u Beogradu:

  • 28. oktobar, 9-17h - Okov International, Partizanske avijacije 2;
  • 29. oktobar, 9-17h - Crafter, Auto-put za Zagreb 18 (TC Zmaj).

Učešće je besplatno i ne zahteva prethodnu registraciju.

Bosch PRO TOUR stiže kod nas – dolazite li i vi?

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
BROWEL-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Aca 14.09.2024.
Dovoljno je voziti se Bulevarom od Kaluđeri...
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst

;