SFSOPLATE-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

TERRA Srbija otvara svoja vrata u Nišu - Samo dva dana do velikog događaja

10.09.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Ovog četvrtka, 12. septembra 2024. godine, Niš će biti domaćin 15. po redu Dana otvorenih vrata kompanije TERRA Srbija. Ovaj tradicionalni događaj, koji se održava u jednoj od poslovnih jedinica ove kompanije, obećava nezaboravno iskustvo za sve posetioce. Od 10 do 16 časova, Niš će biti epicentar inovacija u građevinskoj industriji.

Posetiocima su obezbeđene finansijske pogodnosti prilikom kupovine građevinskih mašina i priključaka (Foto: TERRA Srbija)

Šta vas očekuje u Nišu?

Posetioci će imati priliku da vide najnovije građevinske mašine, učestvuju u interaktivnim aktivnostima, kao i da iskoriste posebne uslove finansiranja koji su kreirani specijalno za ovaj događaj. Tokom celog dana uživaćete u bogatom programu, koji uključuje:

  • Prezentaciju najnovijih građevinskih mašina i radnih priključaka;
  • Ekskluzivne uslove finansiranja;
  • Specijalne akcije i nagrade;
  • Takmičenje rukovalaca sa novim, izazovnim zadacima;
  • Domaćinsko posluženje uz druženje.

Najnoviji JCB mini bager od 2.5t - glavna zvezda u Nišu

U fokusu ovogodišnjeg događaja biće predstavljanje jednog od najnovijih modela mini bagera - JCB 26C-1. Ovaj JCB mini bager od 2.5t nudi vrhunsku stabilnost i kapacitet podizanja, što ga čini idealnim za najzahtjevnije građevinske zadatke.

Opremljen je LiveLink tehnologijom, a njegova kompaktnost omogućava lak transport sa ograničenjem do 3,5t. Pored toga, JCB 26C-1 donosi maksimalnu pouzdanost i dugotrajnost u šta će posetioci moći i sami da se uvere.

Pored prezentacija mašina, održaće se i takmičenje rukovalaca (Foto: TERRA Srbija)

Iskoristite posebne uslove finansiranja

Kao i do sada, i na ovom Danu otvorenih vrata u Nišu TERRA Srbija će posetiocima omogućiti ekskluzivne finansijske pogodnosti prilikom kupovine građevinskih mašina i priključaka. Takođe, biće dostupne i specijalne dnevne akcije koje ne želite da propustite.

Takmičenje rukovalaca - prilika da pokažete svoje veštine i osvojite nagrade

Jedan od najzanimljivijih trenutaka svakog Dana otvorenih vrata jeste takmičenje rukovalaca. Na posebno pripremljenom poligonu, sa novim i drugačijim izazovima, učesnici će moći da demonstriraju svoje veštine upravljanja mašinama i takmiče se za vredne nagrade.

Prijavite se odmah - događaj je za dva dana!

Ne propustite priliku da budete deo ovog jedinstvenog događaja u Nišu. Prijavite se i obezbedite svoje mesto putem sledećeg linka: https://forms.gle/xyKYhkQeySgenEqt6

I to nije sve! Nakon ovog uzbudljivog događaja u Nišu, sledeći Dan otvorenih vrata zakazan je za 10. oktobar 2024. godine u drugoj poslovnoj jedinici TERRA Srbije koja se nalazi u Požegi.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Aca 14.09.2024.
Dovoljno je voziti se Bulevarom od Kaluđeri...
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst

;