INFONET-468X60-BANNER

Prvih godinu dana prodaje Kubota građevinskih mašina na tržištu Srbije

04.02.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Milurović Komerc d.o.o. iz Ugrinovaca obeležio je godišnjicu poslovanja, distribucije i servisa Kubota građevinskih mašina na tržištu Republike Srbije.

Kubota građevinske mašine

- Od januara 2020. godine postali smo generalni distributeri Kubota građevinskih mašina, i sada već sigurnim koracima osvajamo tržište Srbije. Zamajac dobrog poslovanja je duga tradica koju Milurović Komerc ima na tržištu Srbije. Naime, firma Milurović Komerc postoji od 1992. godine i danas predstavlja ozbiljnog "igrača" na tržištu ne samo Srbije već i Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije - ističe Stefan Negovanović, inženjer prodaje.

Stepen konstantnog usavršavanja doveo je do stadijuma da danas svakom kupcu može da ponudi kvalitetnu mašinu, stručnu preporuku u izboru mašine, povoljne uslove, kao i da obezbedi servis i rezervne delove kako u garanciji, tako i van nje.

Prema poslednjim raspoloživim informacijama Kubota građevinske mašine danas zauzimaju preko 25% evropskog tržišta i kao takve predstavljaju lidera na ovom tržištu.

Kubota građevinske mašine

- Tradicija duga 130 godina postojanja Kubota korporacije ostavlja značajan trag na evropskom tržištu, i ono što mi u Milurović Komercu činimo jeste upravo to da prenesemo te čvrste temelje ozbiljnog japanskog poslovanja i u Srbiju. I uspeli smo - dodao je  Negovanović.

Milurović Komerc zastupa Kubota brend od 2008. godine, Kubota traktori sada već duži niz godina krstare po njivama kako Srbije tako i okolnih zemalja. Pored klasičnih poljoprivrednih traktora i Kubota priključne mašine, komunalne mašine pronašle su svoj put ka kupcima.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;