INFONET-468X60-BANNER

Skele i oplate: Prodaja, najam, transport i montaža u Srbiji i regionu

14.03.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Iz Sokobanje dolazi jedna uspešna priča koja je za svega par godina poslovanja uspela od nule da napravi jak odjek u građevinskoj industriji širom Srbije i regiona.

Skele Crna Gora

Foto: Soko Skele

U pitanju je kompanija Soko Skele DOO, tim mladih i ambicioznih ljudi koji su od skromnih početaka uspeli da prošire svoje poslovanje na teritoriju cele Srbije. Od 2023. godine ova kompanija je i u regionu postala prepoznatljiva adresa za građevinske skele - od projektovanja, proizvodnje, najma, montaže, demontaže pa i transporta skela na adresu.

Skele Kruševac

Foto: Soko Skele

Soko Skele je u 2024. godini proširio lepezu svojih usluga i proizvoda i ona sada osim skela uključuje i oplate, podupirače, nosače i ostalu građevinsku opremu.

Skele Alibunar

Foto: Soko Skele

Danas kompanija Soko Skele ima 2 logistička centra - u Beogradu, na Umci, i matična lokacija u Sokobanji, kao i kancelarije koje se takođe nalaze u Sokobanji. Pomoću ova dva logistička centra i sa preko 30.000m2 skela na lageru, kao i flotom vozila - kamiona i kombija sa prikolicama, Soko Skele lako pokriva celu teritoriju Srbije, transportuje velike kvadrature skela i spremno odgovara na sve upite u kratkom roku, ma koliko bili izazovni.

Skele Niš

Foto: Soko Skele

Fokusirajući se na skele i pružajući zaokruženu uslugu u skelarstvu, Soko Skele je mnogim građevinskim firmama i izvođačima postao glavni saradnik u građevinskim projektima.

Skele Smederevo

Foto: Soko Skele

Tako je u 2023. godini ova kompanija postavila svoj rekord sa proizvodnjom, transportom i montažom 14.000m2 skela u Crnoj Gori za potrebe jednog objekta i, kako ističu na svojim društvenim mrežama, ceo projekat od projektovanja, proizvodnje, transporta i montaže svih 14.000m2 su uspešno realizovali za manje od 2 meseca.

Skele Crna Gora

Foto: Soko Skele

Ljubazni tim kompanije Soko Skele brzo će odgovoriti na svaki vaš upit i ponuditi vam sjajne uslove.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


West Balkans Machinery
SSAB-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;