INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Sve veća potreba za mobilnim toaletima u građevinarstvu

04.10.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Poslednjih godina se sve više vodi briga o zdravlju i bezbednosti radnika na gradilištu. To su faktori koje uvek treba da su na prvom mestu jer upravo od njih zavisi efikasnost, produktivnost i uspeh obavljenog posla. Slaba sanitacija i slaba briga o higijeni zaposlenih ugrožava njihov imunitet, a to sigurno ne može dovesti do pravih rezultata. Mobilni toaleti su neophodni u građevinarstvu. Oni mogu da budu postavljeni bilo gde, a ukoliko za to bude bilo potrebe, lako ih je i premestiti na željeno mesto.

Naime, ukoliko se obezbedi dovoljan broj mobilnih toaleta, niko neće dugo čekati u redu na toalet i tako gubiti živce i strpljenje, a i to vreme može biti iskorišćeno na efikasniji način. Takođe, kad se mobilni toaleti pozicioniraju na odgovarajuće mesto, neće više biti izgubljenog vremena. Ne sme se štedeti na broju postavljenih mobilnih toaleta, kao i na njihovom održavanju.

Kompanija Tip-Top koja posluje na našem tržištu se bavi upravo rešavanjem ovakvih vrsta problema koji se mogu javiti na gradilištima, jer su specijalizovana firma za iznajmljivanje i održavanje mobilnih toaleta. Pored rešavanja problema u građevinskoj industriji, mobilni toaleti primenu nalaze i u okviru velikih gradskih parkova i trgova ali i na masovnim manifestacijama.

Nema dobro odrađenog posla i zadovoljnih radnika ukoliko se ne ispoštuju osnovni uslovi za rad. Uredni, čisti i praktični mobilni toaleti zaista mogu da budu pravi spas u građevinskoj industriji.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;