KOLPA
KOLPA
23101 ZRENJANIN, SRB
CVETNA 1

023 564 120
023 536 277
MARKO DOLES, direktor
OLJA PETROV, direktor

KOLPA

Ne izrađuje, štaviše: kreira. Ne ide samo u korak sa vremenom, štaviše: krči nove puteve uspeha. Kolpa time ostvaruje svoju viziju, jer još od 1978. godine raste na osnovi sopstvenog znanja i iskustava, koja ju je danas dovela na mesto jednog od vodećih proizvođača kupatilske opreme u Srednjoj i Jugoistočnoj Evropi.

Svoje proizvode prodaje u 44 zemlje, a 70% proizvoda izvozi na zahtevna evropska tržišta. Upravlja sopstvenim preduzećima u Nemačkoj, Rusiji, u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i u Mađarskoj. U Srbiji i u Mađarskoj ima centre za obrazovanje, koji su namenjeni distributerima. Širi i svoju maloprodaju, pa je tako zbirci salona na slovenačkom tržištu, u Metlici i Ljubljani, kao i u Hrvatskoj u  Zagrebu, otvorila pored salona u Rusiji, u Moskvi, još i izložbeno-prodajni salon u Nižnjem Novgorodu. 

U okviru programa Kolpa san pokazuje brižnost tamo, gde je to najvažnije. U trenucima intime. U trenutku, kada je poželjno apsolutno opuštanje. Kolpa san za proizvode koristi liveni sanitarni akril, sa kojim radi više od 40 godina. Više od 10 godina su prisutni na tržištu i sa proizvodima od livenog mermera, pošto on zadovoljava i te kako visoke zahteve u vezi sa dizajnom, estetikom i otpornošću. Kade za kupanje, tuš kade, kupatilski nameštaj, kao i tuš kabine prate svetske trendove, što ih stavlja u red vodećeg proizvođača kupatilske opreme. 

Kerrock kompozitni materijal, koji je na tržištu poznat kao trpežljiv i večan materijal, koristi se za Premium kolekciju kada za kupanje, tuš kada i umivaonika za kupatilski nameštaj. Kerrock je materijal koga arhitekte i dizajneri jednostavno obožavaju. Nazvali su ga materijalom budućnosti. Topao i prijatan na dodir, savremen i pored toga dodaje vrednost prostoru. Na raspolaganju je u 92 boje. Kerrock ima neograničenu mogućnost korišćenja, bilo u enterijerima, bilo u eksterijerima. Koristi se u kuhinji, za kuhinjski pult, kao zidna obloga, a može biti samo kao dodatak. Upotrebljava se i u bolnicama, na aerodromima i odlično se koristi kao fasada. Kerrock ima sertifikat MED - EQUIPMENT OF SHIPS, što znači da je materijal primeran za opremu brodova. Kerrock se  odlično pokazao i u kupatilskom prostoru. Ima sertifikat o neklizavosti, što znači da je idealan za korišćenje u kupatilima. Robna marka Kolpa san PREMIUM je višeg kvaliteta, jer su proizvodi izrađeni od Kerrock materijala. Kade za kupanje, kupatilski umivaonici, tuš kade po obliku su  moderne i zadovoljavaju i te kako zahtevnog kupca.


https://www.facebook.com/kolpasrbija/
https://www.instagram.com/kolpasan_srbija/
https://www.youtube.com/channel/UCmOZY2eOESOZMe9LDn1iFaQ