IZOLACIJA-468X60-BANNER

Inovativni masažni sistemi Kolpa san

01.04.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Inovativni sistemi u Kolpa san kadama za kupanje ugrađeni su u cilju opuštanja i mišićne stimulacije. Masažni sistemi blagotvorno utiču na telo i opuštaju napete mišiće.

Inovativni masažni sistemi Kolpa san

U ponudi je 5 masažnih sistema:

  • Vodeni masažni sistem - deluje tako da pumpa za vodu stvara pritisak i pretakanje vode kroz masažne mlaznice. One usmeravaju mlaz vode, pomešan sa vazduhom. Na hiljade vazdušnih mehurića velikom brzinom vode intenzivno masiraju telo.
  • Vazdušni masažni sistem - deluje tako da vazdušna pumpa stvara protok komprimovanog vazduha kroz vazdušne mlaznice. One vazduh razbijaju u sitne vazdušne mehuriće koji se mešaju sa vodom. Svojom kinetičkom energijom masiraju telo.
  • Vodeni i vazdušni masažni sistem - predstavlja kombinaciju vodenog i vazdušnog masažnog sistema. Međusobno delovanje oba sistema intenzivno deluje na ljudski organizam i potpuno ga  regeneriše i opušta. Vazdušni masažni sistem deluje tako da vazdušna pumpa stvara protok komprimovanog vazduha kroz vazdušne mlaznice. One vazduh razbijaju u sitne vazdušne mehuriće koji se mešaju sa vodom. Svojom kinetičkom energijom masiraju telo.
  • Vital masažni sistem - kombinacija vodenog i vazdušnog masažnog sistema uz dodatak elemenata kao što su: regulator protoka vazduha, svetlo sa hromoterapijom i grejač za održavanje temperature vode. Uz dodatak svetla za hromotrerapiju priuštićete sebi  terapiju bojama koja je u alternativnoj medicine priznata i cenjena kao metod koji se koristi da bi se izbalansirala energija u organizmu kako na  fizičkom tako i na  emocionalnom, duhovnom ili mentalnom nivou.
  • Luxus+ masažni sistem - kombinacija  vodenog i vazdušnog masažnog sistema uz dodatak dva regulatora protoka vazduha, svetlo sa hromoterapijom, filtriranje i grejanje vode, kao i programiranje poželjne temperature vode nudi još veći komfor korisniku i obezbeđuje maksimalno opuštanje i užitak. Sa Luxus+ masažnim sistemom vaše opuštanje prelazi na potpuno novi nivo.

Kada za kupanje sa masažnim sistemom - Kolpa akrilna kada Gaia

Kolpa kade za kupanje sa masažnim sistemima možete pogledati ovde.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;