INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Trg mladih u Kruševcu postaje Trg glumaca

25.03.2013. | E-kapija

Grad Kruševac, "Direkcija za urbanizam i izgradnju" i Kruševačko pozorište pozvali su sve zainteresovane da dostave predloge i rešenja (tekstualna i grafička) za realizaciju budućeg projekta rekonstrukcije Trga mladih u Trg glumaca, kako bi se odabrali najbolja najbolja rešenja, objavljeno je na sajtu grada.

Prema ideji koju je, na konferenciji za novinare, predstavio upravnik Kruševačkog pozorišta Branislav Nedić tim projektom uredio bi se park, statue glumaca u pokretu, sređivanje fasade pozorišta i natstrešnica, a kao ilustracija, poslužilo je idejno rešenje mladog arhitekte Mihajla Pejčinovića.

Kako je rekao direktor JP "Direkcija za urbanizam i izgradnju" Radmilo Nikolić, situacioni plan postavljen je na sajtu ovog preduzeća, a na njihov mejl mogu se slati i grafička rešenja.

- Ono što je još poznato u ovom trenutku je i podatak da će statue biti izrađene od polimera, a da su za ovu stavku obezbeđena sredstva u iznosu od 2,5 miliona dinara – istakla je načelnica Odeljenja za privredu i investicije Gradske uprave, Vesna Anđelić.

Prvi konkretni koraci biće preduzeti do 28. juna, a svi zainteresovani mogu slati rešenja na mejlove: protokol@krusevac.rs, info@direkcijaks.rs i krusevackopozoriste@gmail.com

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;