INFONET-468X60-BANNER
TUPLEX SRB
TUPLEX SRB
11080 BEOGRAD-ZEMUN, SRB
PAZOVAČKI PUT 14-16

011 3076 051
011 2101 701
011 2101 201
060 6414 894
011 3076 051

TUPLEX SRB

Kompanija TUPLEX SRB DOO nudi široku paletu pločastih materijala za oblaganje fasada. 

U standardnoj ponudi su aluminijumski kompozitni paneli-alubond, HPL kompakt ploče, Fiber cement, Rockpanel, granitna fasadna keramika (Coverlam).

Osim materijala za spoljašnju upotrebu nudi i ploče za unutrašnju primenu za sanitarne pregrade, radne poče, zidne obloge ...

Takođe u ponudi su i akrilne i polikarbonatne ploče čija je najčešća primena u izradi nadstrešnica, zvučnih barijera na auto-putevima, pregrada i barijera u industrijskim objektima. Materijali kao što su tehnička plastika, polipropilenske, polietilenske, HIPS i ABS ploče nalaze primenu u hemijskoj  prehrambenoj, transportnoj i industriji ambalaže. Pored pločastih materijala u ponudi su i pvc platna - cirade za kamionske pokrivke, tende, nadstrešnice, balon hale i dečije igraonice.

Za sve pločaste materijale iz ponude nudi uslužno sečenje na CNC i laserskim mašinama poslednje generacije. 

Sa preko 30 zaposlenih u tri poslovnice, u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, Tuplex SRB d.o.o.  je u mogućnosti da isprati apsolutno sve potrebe koje diktira tržište i istovremeno da bude pravi strateški partner u daljem razvoju firme. 

U svom portfoliju može se pohvaliti saradnjom sa najvećim svetskim brendovima od kojih su: Kronospan, Rockpanel, Coverlam, Altuglas, Plexiglas Rohm, Makrolon, Hi-Macs, Avery Dennison, Kemica, Rowmark, Crown Norge, Stadur, Nudec samo neka od imena koja svoju budućnost i poslovanje u Srbiji grade zajedno sa Tuplex-om.

Proizvodi: materijali za ventilisane fasade, HPL compact poče, fiber cementne ploče, fasadna keramika (Coverlam), Rockpanel ploče, građevinski alubond, sanitarne pregrade, okovi za sanitarne pregrade, reklamni alubond, polikarbonatne ploče (lexan), akrilne ploče (plexiglas), zvučne barijere, građevinski i reklamni alu profili, staron i kerrock ploče, hdpe – materijal za dečije igraonice, cerede – kamionske i industrijske, baner platna za reklamnu industriju, ABS i HIPS ploče, graverska plastika, polipropilenske ploče, PVC, PET i PP ploče i folije, led moduli i napajanja.

Usluge:

  • CNC obrada materijala za ventilase fasade,
  • CNC obrada compact ploča za sanitarne pregrade,
  • CNC obrada svih pločastih reklamnih materijala,
  • Laserska obrada svih pločastih reklamnih materijala,
  • Sečenje rolni cerada i banera na profesionalnoj mašini.

KATEGORIJE