INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Upoznajte GEALAN rešenja pogodna za svaku obnovu, renoviranje i novogradnju

26.02.2024. | Gradjevinarstvo.rs

U potrazi ste za savršenim profilima za prozore i vrata? GEALAN nudi inovativna rešenja koja se savršeno uklapaju u svaki projekat, pružajući kombinaciju funkcionalnosti, estetike i energetske efikasnosti.

SMOOVIO®

Klizni sistem GEALAN-SMOOVIO® (Foto: Gealan)

GEALAN-LINEAR® moderna arhitektura sa ravnim linijama

GEALAN-LINEAR® sa malom dubinom ugradnje izražava upravo to - profil prozora koji je toliko izuzetno jasan, toliko četvrtast, toliko pravougaon koliko moderan dizajn prozora to može biti. GEALAN-LINEAR® predstavlja jednostavnu lepotu.

Taj dizajn ima funkciju: GEALAN-LINEAR® se povlači u pozadinu i maksimalno povećava staklenu površinu svakog prozora. Donosi više svetla u prostorije. Dnevno svetlo je neophodno kako bismo se dobro osećali, a inteligentno propuštanje svetla je centralni element dobre arhitekture - GEALAN-LINEAR® stvara temelj za oboje.

GEALAN-KUBUS® definiše novu vrstu dizajna za PVC prozore u arhitekturi

Više svetla i transparentnosti kroz velike staklene površine otvara nove mogućnosti dizajna.

Sa unutrašnje strane prozora, ovaj novi sistem oduševljava svojim ravnim dizajnom bez nepotrebnih fuga. Sa spoljašnje strane, pravougaoni preklop naglašava skladan ukupni utisak. Ili želite neprimetan sistem? Zahvaljujući profilima koji su ugrađeni tako da su pokriveni, prozori uz GEALAN-KUBUS® izgledaju kao da nemaju okvir.

Uz GEALAN-KUBUS® prozori izgledaju kao da nemaju okvir

Uz GEALAN-KUBUS® prozori izgledaju kao da nemaju okvir (Foto: Gealan)

GEALAN-SMOOVIO® za optimalno korišćenje životnog prostora

Klizni sistem GEALAN-SMOOVIO® kombinuje udobnost kliznih rešenja koja štede prostor sa izuzetnom nepropusnošću. Osim toga, GEALAN-SMOOVIO® je zbog male dubine ugradnje optimalan za obnove. Zašto? Taj uski klizni sistem i u manje dubokim zidovima u starijim zgradama još uvek ima dovoljno prostora za postavljanje.

S 9000 moderan sistem za prozore, vrata i podizno-klizna vrata

Izuzetno raznovrstan sistem S 9000 takođe se može uskladiti sa određenim varijantama za obnovu. Za oba sistema dostupni su posebno oblikovani okviri sa kracima. Oni pri ugradnji novih prozora sasvim jednostavno prekrivaju stare prozorske okvire u zidu. Bez buke, bez prljavštine zbog skupe demontaže okvira ugrađenih u zid - gotovo da ne može biti jednostavnije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;