INFONET-468X60-BANNER

POLET-970X250-BANNER

ALUMIL: Promovisanje društvene odgovornosti kroz strateška partnerstva

16.10.2024. | Gradjevinarstvo.rs

ALUMIL, lider u oblasti aluminijumskih arhitektonskih sistema, preduzeo je korake kako bi ojačao svoju korporativnu društvenu odgovornost uspostavljanjem značajnih partnerstava sa istaknutim organizacijama i fondacijama. Ova partnerstva imaju za cilj da naprave stvarnu promenu u životima ljudi i poboljšaju kvalitet života onih kojima je pomoć najpotrebnija.

Alumil

ALUMIL je odličan primer društvene odgovornosti jedne kompanije (Foto: ALUMIL)

Pristup koji kompanija Alumil ima u akcijama korporativne društvene odgovornosti karakteriše empatija i snažna socijalna refleksija. Kompanija razume da njena uloga prevazilazi poslovni uspeh i uključuje čvrstu posvećenost društvenom doprinosu.

Uspostavljanjem dosledne saradnje sa humanitarnim organizacijama, ALUMIL pojačava svoj pozitivan uticaj na društvo i šalje globalnu poruku solidarnosti.

Dugogodišnje partnerstvo sa Fondacijom SOS dečija sela

Jedno od značajnih partnerstava koja je kompanija ostvarila je ono sa Fondacijom SOS dečija sela. Alumil prepoznaje važnost zajednice i društvenog angažmana, a ovaj projekat simbolizuje posvećenost kompanije deci i njihovoj budućnosti.

Kroz ovu saradnju, obezbeđuju se sredstva koja će pomoći u stvaranju sigurnog i podržavajućeg okruženja za decu bez roditeljskog staranja, osnaživanju porodica u riziku, ekonomskom osamostaljivanju mladih iz ranjivih grupa, omogućavajući im stabilan razvoj i obrazovanje.

Saradnja sa JKP Nova Pazova na ozelenjavanju javnih površina

Alumil kompanija i JKP Nova Pazova već treću godinu zajedno rade na unapređenju zelenih površina u lokalnoj zajednici stvarajući zdravije i lepše okruženje za sve građane.

Ove godine je Alumil kompanija u saradnji sa JKP Nova Pazova podržala izgradnju novog parka u Novoj Pazovi. Donacija sadnica i tobogana, kao i volontersko učešće zaposlenih kompanije Alumil u zelenoj incijativi predstavlja još jedan korak ka ostvarivanju strategije održivosti i brige o planeti Zemlji.

Podrška  EUROPA DONNA organizaciji kroz učešće u Race for the cure trci

Zaposleni kompanije Alumil sada već tradicionalno učestvuju u Race for the cure trci, koja ima za cilj podizanje svesti žena i društva u borbi protiv raka dojke.

Trka, koju organizuje Europa Donna, je najveći evropski sportski događaj posvećen zdravlju žena. Ona pomaže organizacijama i bolnicama koje se bave karcinomom dojke da sakupe novčana sredstva i podignu svest javnosti o karcinomu dojke.

Alumil kompanija je podržala ovaj događaj i time dala svoj doprinos ovoj humanoj inicijativi.

Izvanredan model aktivnosti u okviru korporativne društvene odgovornosti

ALUMIL partnerstva u oblasti društvene odgovornosti odražavaju duboko razumevanje uloge koju korporativni entitet može imati u poboljšanju kvaliteta života u društvu.

Povezujući se sa organizacijama koje dele slične vrednosti i ciljeve, ALUMIL ne samo da povećava svoj društveni doprinos, već postavlja sjajan primer u svojoj industriji kada je u pitanju korporativna društvena odgovornost.

Kako kompanija nastavlja da raste, njena posvećenost pozitivnom uticaju na društvo ostaje ključni deo njenog identiteta, dokazujeći da korporativni uspeh i društveni doprinos mogu ići ruku pod ruku.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Aca 14.09.2024.
Dovoljno je voziti se Bulevarom od Kaluđeri...
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst

;