INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Malolitražni bojler Metalac

20.11.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Malolitražni bojleri pogodni su za brzo zagrevanje vode. Pretežno se ugrađuju u kuhinjama, odnosno na svim mestima gde je neophodna manja količina tople vode. Metalac u ponudi poseduje malolitražne bojlere: sa polipropilenskim kazanom od 5 i 10 litara, i pritisne i bespritisne sa emajliranim i inox kazanom od 8 litara. 

Na bojlere sa polipropilenskim kazanom Metalac daje garanciju od 2 godine, kod bojlera sa emajliranim kazanom garancija je 4 godine, dok bojleri sa inox kazanom imaju čak 10 godina garancije.

MC 8N bespritisni inox bojler

MC 8N bespritisni inox bojler

MB MINI bojleri su dostupni u dve varijante - nadgradna (montaža iznad kuhinjskog pulta) i podgradna (montaža ispod kuhinjskog pulta). 

Kazan je izolovan kvalitetnom polistirenskom toplotnom izolacijom, koja obezbeđuje minimalne toplotne gubitke i uštedu u potrošnji električne energije.

Malolitražni pritisni bojleri proizvedeni su da rade pod pritiskom vode iz vodovodne mreže. Obavezno se instaliraju sa sigurnosnim ventilom.  Malolitražni bespritisni bojleri konstruisani su kao protočni (otvoren) sistem bez pritiska i predvidjeni su za rad u kombinaciji sa niskopritisnom slavinom za mešanje vode.

Za više informacija pogledajte ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;