INFONET-468X60-BANNER
AQUA PROMET
AQUA PROMET
35000 JAGODINA, SRB
SLOVENSKI PUT 16

035 243 809
060 3243 814
035 243 809
MARKO MILOŠEVIĆ

AQUA PROMET

Kompanija Aqua Promet osnovana je 2002. godine i jedna je od vodećih kompanija kada je u pitanju oprema za kupatilo. Od prvog dana poslovanja, osnovne vrednosti kompanije jesu puno poštovanje klijenata i dobavljača, pružanje pomoći klijentima korisnim savetima, kao i poštovanje dogovorenih rokova i kvalitetan servis.

Kompanija Aqua Promet organizuje servisiranje distribuirane robe na teritoriji čitave Srbije u nakraćem mogućem roku i time, pored ostalog , potvrđuje da je korak ispred svih.

Aqua Promet iza sebe ima dugu tradiciju, koja se stalno usavršava u pogledu pružanja najbolje usluge i asistencije prilikom odabira svakog elementa, ne bi li klijent sebi obezbedio partnera na koga može da se osloni i ko će za njega uvek biti tu, pri svakoj odluci.

Najveće bogatstvo kompanije Aqua Promet jesu ljudi. Aktivno ulaže u razvoj zaposlenih i u najbolje mlade kadrove, kako bi se osiguralo da kompanija Aqua Promet ostane lider u znanju, inovacijama i zadovoljstvu potrošača.

Kroz razvijenu veleprodajnu mrežu na teritoriji Srbije, kao i sopstveni salon u Jagodini, plasira brend Linni, kao i druge brendove.

Uspeh kompanije se zasniva na kvalitetu, na stalnom usavršavanju tehnologije i modernizacije procesa proizvodnje i distribucije, na dizajnu koji prati najsavremenije trendove u svetu.

Veleprodajnu mrežu čini više od 1000 pravnih lica u Srbiji sa kojima sarađuje duži niz godina. Nakon dugogodišnjeg iskustva u prodaji, mogu da ponude kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. Ono po čemu je Aqua Promet prepoznatljiv jeste moderan dizajn proizvoda koji zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih kupaca.

Posebnu pažnju posvećuje usluzi i kvalitetu artikala koje prodaje. U želji da sadašnji i budući klijenti budu zadovoljni, uvedena je stroga kontrola kvaliteta svih artikala koji se nalaze u prodajnom asortimanu.

Upit za sve informacije može se poslati na office@aquapromet.com ili kontaktirati 035/243-809, i u kratkom roku ostvariti dobra i uspešna saradnja.

Naši poslovni patneri su naši prijatelji.