AQUA PROMET
AQUA PROMET
35000 JAGODINA, SRB
SLOVENSKI PUT 16

035 243 809
060 3243 814
035 243 809
MARKO MILOŠEVIĆ

AQUA PROMET

Kompanija Aqua Promet osnovana je 2002. godine i jedna je od vodećih kompanija kada je u pitanju oprema za kupatilo. Od prvog dana poslovanja, osnovne vrednosti kompanije jesu puno poštovanje klijenata i dobavljača, pružanje pomoći klijentima korisnim savetima, kao i poštovanje dogovorenih rokova i kvalitetan servis.

Kompanija Aqua Promet organizuje servisiranje distribuirane robe na teritoriji čitave Srbije u nakraćem mogućem roku i time, pored ostalog , potvrđuje da je korak ispred svih.

Aqua Promet iza sebe ima dugu tradiciju, koja se stalno usavršava u pogledu pružanja najbolje usluge i asistencije prilikom odabira svakog elementa, ne bi li klijent sebi obezbedio partnera na koga može da se osloni i ko će za njega uvek biti tu, pri svakoj odluci.

Najveće bogatstvo kompanije Aqua Promet jesu ljudi. Aktivno ulaže u razvoj zaposlenih i u najbolje mlade kadrove, kako bi se osiguralo da kompanija Aqua Promet ostane lider u znanju, inovacijama i zadovoljstvu potrošača.

Kroz razvijenu veleprodajnu mrežu na teritoriji Srbije, kao i sopstveni salon u Jagodini, plasira brend Linni, kao i druge brendove.

Uspeh kompanije se zasniva na kvalitetu, na stalnom usavršavanju tehnologije i modernizacije procesa proizvodnje i distribucije, na dizajnu koji prati najsavremenije trendove u svetu.

Veleprodajnu mrežu čini više od 1000 pravnih lica u Srbiji sa kojima sarađuje duži niz godina. Nakon dugogodišnjeg iskustva u prodaji, mogu da ponude kvalitetne proizvode po pristupačnim cenama. Ono po čemu je Aqua Promet prepoznatljiv jeste moderan dizajn proizvoda koji zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih kupaca.

Posebnu pažnju posvećuje usluzi i kvalitetu artikala koje prodaje. U želji da sadašnji i budući klijenti budu zadovoljni, uvedena je stroga kontrola kvaliteta svih artikala koji se nalaze u prodajnom asortimanu.

Upit za sve informacije može se poslati na office@aquapromet.com ili kontaktirati 035/243-809, i u kratkom roku ostvariti dobra i uspešna saradnja.

Naši poslovni patneri su naši prijatelji.