INFONET-468X60-BANNER
VUEKO
VUEKO
21102 NOVI SAD, SRB
ĐORĐA MAGARAŠEVIĆA 9/3

060 6336 007
MILKO NAKOMČIĆ, DIREKTOR

VUEKO

VUEKO je osnovan 2009. godine sa ciljem da na tržište Srbije uvede KNX školovanje i obogati ponudu KNX opreme za automatizaciju objekata. Tokom proteklog perioda iz Trening Centra je izašlo preko 120 KNX programera, koji su završili sertifikovani KNX trening i koji su registrovani u KNX asocijaciji. Neki od njih danas učestvuju u realizaciji različitih projekata, od hotelskih rešenja u Nemačkoj, Rusiji, BiH do rezidencijalnih objekata u Srbiji.

VUEKO se bavi i veleprodajom i maloprodajom elektro-opreme u KNX standardu, koristeći za tu svrhu razvijen specijalizovan web-shop kao i razgranatu mrežu KNX partnera.

U cilju da na jednom mestu pruži kompletnu ponudu za SMART HOME sisteme, postali su generalni zastupnici i distributeri mnogih renomiranih kompanija za Srbiju i zemlje regiona, kao što su INTERRA, BES, IRIDIUM, AKUVOX (interfoni i kontrola pristupa) i SALTO (elektronske brave). U ponudi imaju i opremu sledećih proizvođača: EAE, WEINZIERL, K'ELECTRIC, MDT, MEAN WELL, WEINZIERL i CONTROL4 (multimedija). VUEKO je na taj način obezbedio neophodnu podršku u daljem razvoju KNX standarda kod nas i u regionu, istovremeno nudeći kupcima sve na jednom mestu. Vueko Showroom se nalazi u Novom Sadu, u ulici Đorđa Magaraševića br. 9/3.

Ponosni su na najveću mrežu KNX poslovnih partnera u zemlji i regionu. Svojim partnerima nude projektovanje, savete, opremu, stručnu edukaciju, promociju i podršku u radu. Uvek na prvo mesto stavljaju kvalitet i visok nivo usluge u cilju ostvarivanja dugogodišnje saradnje.

Svim svojim partnerima žele da zajedno sa njima rastu i razvijaju se.