INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Alat koji posao čini kompletnim – Maksal-line

30.10.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Maksal-line d.o.o. je jedini ovlašćeni distributer Festool proizvoda u Srbiji. Lider je u stolarskoj, molerskoj i metalnoj industriji. Širok asortiman, od ručnog alata pa do usisivača i brojnih dodataka je u ponudi ove kompanije.

Vrednost jednog alata se ne vidi po ceni, već koristi koje on ima pri radu. Ovo je zapravo „jedan sistem u kom dodaci i potrošni materijal idu ruku na ruku sa alatima“.

Kada je alat više od „jednog“ alata - Primer je ROTEX serija, koju čine ekscentrična brusilica, ekscentrična brusilica sa menjačem i polir mašina u jednom. Ili ručni alati koji se pomoću Compact Modul Sistema CMS stativno primenjuju i u samo nekoliko koraka pretvaraju u cirkular, frezer ili brusnu stanicu. Primer može bit i savršeno prilagođen pribor - šina vođica za varijabilnu primenu kod sečenja i frezovanja, Lithium-IONske baterije koje se koriste u CARVEX PS 400 kao i u akku bušilicama šrafilicama C- i T+3 serije, sve do mobilnih usisivača koji su savršeno prilagođeni za Festool električne i pneumatske alate.

Biti brži i produktivniji, izbeći prazne hodove, umanjiti broj ponovljenih poslova je svakako cilj svakog posla. U tu svrhu su FastFix i plug-it priključci za najjednostavnije i najbrže zamene alata i kraćeg vremena opremanja. Individualne ploče za brušenje, koje pomoću apsolutno ravne površine povećavaju rezultat brušenja ili patentirani MULTI-JETSTREAM princip koji osetno, vidljivo i merljivo bolje radi, pa sve do zaštite od krzanja kod sečenja, koje na sečenim ivicama znatno smanjuju naknadan rad su tu za protočniji radni proces.

Jedan alat ne bi trebao da bude samo snažan, već i da bude brzo pri ruci. Pomoću višestranih SYSTAINER sistema za organizaciju svi alati i dodaci su pregledno sortirani i brzo pri ruci, zahvaljujući specijalnim ulošcima. Uz to postoje „SORTAINER“ sa više fioka u kojima sva radna sredstva pronalaze svoje mesto. I „SORTAINER“ i „SYSTAINER“ čine modularni sistem, koji se po želji mogu ređati jedan na drugi i međusobno spajati. Dalje mogućnosti su u jednostavnom kačenju na Festool mobilne usisivače. Pogodni su jer zahtevaju manje hodanja i sa njiima se brže napreduje pri radu, a u kombinaciji sa „Workcenter WCR 1000“ služe čak i kao mobilna radna stanica.

BESSEY Tool GmbH & Co. KG, se fokusira na alate za stezanje i sečenje, a Bessey Prazisionsstahl GmbH je najveći nemački snabdevač čelicima i nerđajućim čelicima. Jedinstveno pozicioniranje BESSEY kompanije kao proizvođača i čelika i alata, osigurava značajne prednosti u odnosu na konkurenciju jer postoji sigurnost u kvalitet čelika upotrebljen prilikom izrade BESSEY alata.

U ponudi firme Maksal-line su BESSEY stege – proizvodi od kvalitetnog čelika za stezanje i sečenje. Makaze i nožići za sečenje, stege različitih veličina.

Još jedan poznati brend u ponudi  firme je SATA. Ovaj brend u svom program ima lakirerski program, pištolje za farbanje za drvo, metal i auto industriju.  SATA je najeminentniji i najstariji svetski proizvođač programa za lakiranje.

U okviru programa su:

  • Lakirerski pištolji za auto, drvnu i metalsku industriju, kako za završno lakiranje tako i za filere i podloge. Izrađuju se u HVLP, RP i klasičnoj visokopritisnoj varijanti. Moguće su varijante pištolja sa lončetom gore i dotokom boje pod pritiskom.
  • Lakirerski pištolji za fine dizajnerske radove i izvlačenje linija.
  • Oprema za zaštitu disajnih organa i izloženih delova tela kao što su: maske, viziri, kombinezoni, ovlaživači itd.
  • Oprema za pripremu vazduha za lakiranje kao što su: grubi filteri, fini filteri, grubi – fini filteri koji daju 99,98% suv vazduh.
  • Oprema za lakiranje velikih površina i nanošenje debljih slojeva materijala kao što su: Vario Top membranske pumpe, Spray Mix uređaji.
  • Oprema i uređaji za čišćenje i odmašćivanje lakirerskih pištolja.
  • Originalni SATA pribor i rezervni delovi za svu opremu.
 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;