INFONET-468X60-BANNER

Bezbedna okolina, bezbrižno zavarivanje

07.06.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Počev od 2019. godine, kompanija GEM Trade d.o.o. je imala to zadovoljstvo da započne saradnju sa još jednim evropskim proizvođačem koji je lider na polju zaštite pri zavarivanju i sečenju metala. U pitanju je holandska kompanija CEPRO International B.V. koja svoje proizvode svrstava u tri kategorije: zaštita od varnica, svetlosna zaštita i zvučna zaštita.

Bezbedna okolina, bezbrižno zavarivanje

Uz pretpostavku da je bezbednost na radu osnova na kojoj se bazira kvalitetno projektovanje i izvođenje proizvodnih procesa, kompanija CEPRO International BV ima set osnovnih vrednosti kojima se vodi pri razvoju i proizvodnji svojih proizvoda. Kao prvi u nizu tog seta, proizvodi kompanije CEPRO International BV imaju veliku raznovrsnost i mogućnost primena, uz pouzdan nivo kvaliteta i ergonomsku dimenziju.

Bezbedna okolina, bezbrižno zavarivanje

Ljudi su takođe u fokusu ove kompanije, sa specifičnim zahtevima, procesima i željama. Sem toga, u kompaniji CEPRO International BV se obraća velika pažnja i na samu zaštitu, odnosno bezbednost pri proizvodnim procesima pri kojima nastaje buka, varnice ili pojačana količina svetlosti. Sve ovo je moguće zahvaljujući jasnoj komunikaciji između partnera kojoj se teži kao i uključenju kupca u svaku fazu poslovnog procesa, jer je on jednostavno integralni deo čitavog procesa.

Bezbedna okolina, bezbrižno zavarivanje

Holandska firma CEPRO je posvetila više od 30 godina svog postojanja da obezbedi da okolina pri obradi metala bude bezbedna, pritom poštujući najviše standarde u industriji. Zavarivačka ćebad, zavese za zavarivanje, termostabilna ćebad koja štite od varnica i prskotina, zvučna izolacija predstavljaju samo deo asortimana koji nudi CEPRO.

 

Komentari: 1

Rada 24.10.2022 21.33.33

Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi nam poslati ponudu za ova zavarivanja ćebad. Pozdrav za sve vas.Rada.

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;