INFONET-468X60-BANNER

Kućica na drvetu „Baobed“ vam omogućava da spavate na drvetu ili na tlu

25.04.2014. | Gizmag

Videli smo mnoge strukture koje nude sklonište koje visi sa grana drveća tokom godina, ali kućica na drvetu „Baobed“ pruža dodatnu svestranost koja nije tipična. Portabl kapsula je projektovana da omogući jednoj osobi, ili dvoje veoma bliskih prijatelja, da vise sa drveta ili da kampuju na tlu.

Kućica na drvetu „Baobed“ je inspirisana egzotičnim voćem koje visi sa baobab drveća, koje je poreklom iz Afrike. Mala kapsula u obliku mahune je dimenzija otprilike 4 sa 2 metara i teži 450 kilograma, pa iako je najavljivana kao lako prenosiva, i dalje će vam trebati prikolica da je pomerite.

Svaka kućica „Baobed“ poseduje tri fiksna prozora, dva pokretna prozora, vrata na šarkama i četiri mesta za kačenje jedinice za drvo. Opcioni dodaci uključuju dušek, posteljinu, opremu za kačenje, platformu za postavku na terenu, mreže za komarce, mesta za skladištenje, kao i izbor šeme boja.

Nažalost, ne postoje fotografije na kojima kućica visi sa drveta, ali je predstavnik kompanije rekao da je projekat otišao dalje od faze koncepta i da je sada moguće kupiti sopstvenu jedinicu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


LAYHER
LAYHER
BEOGRAD-ZEMUN
www.layher.rs

ATM
ATM
SUBOTICA

EURO TERMIK
EURO TERMIK
KRALJEVO-VRDILA
www.eurotermik.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;