GALEB KOMPANIJA
GALEB KOMPANIJA
15000 ŠABAC, SRB
POCERSKA 111

015 367 700
015 367 718
015 367 797, SERVISNI CENTAR IND. OPREME
015 367 788

GALEB KOMPANIJA

GALEB Šabac, jedan je od lidera u oblasti preduzetništva na našim prostorima, a inače je prvo registrovano privatno preduzeće u bivšoj SFRJ. Kompanija je osnovana 1977. godine, najpre kao zanatska radionica iz oblasti elektrotehnike i elektronike. Tokom četiri decenije uspešnog i dinamičnog razvoja, stalno je osvajala nove oblasti poslovanja. 

Zahvaljujući dugoj tradiciji u oblasti elektronike, najveći je srpski proizvođač kada su u pitanju fiskalni uređaji, GPS sistemi, signalno-sigurnosni sistemi za železnicu, prerada metala i proizvodnja metalne ambalaže. Zastupnik je svetski poznatih i priznatih brendova iz oblasti zavarivanja (LORCH, Nemačka), multinamenskih mašina (Merlo, Italija) i mašina za rad na visini (makazaste platforme).

Iza kompanije Galeb stoje decenije rada, uspeha, napretka, godine u kojima je izgradila poverenje među 30 hiljada poslovnih saradnika u 28 zemalja na četiri kontinenta.

Dostizanje ove pozicije omogućilo je oko 500 zaposlenih, mreža od sedam sopstvenih preduzeća u zemlji i više od 200 ovlašćenih servisera i distributera. Galeb, pored osnovne delatnosti, obavlja i poslove holdinga za svoja preduzeća u sistemu. Dosadašnjim poslovanjem, Kompanija je u potpunosti opravdala svoj korporativni slogan "Galeb – Partner najboljima", a na zaposlenima je da svoje znanje, snagu i želju ulože kako bi se zadržali na tom putu.

Poslovne reference kompanije stvorene su i dugogodišnjom saradnjom sa renomiranim kompanijama u inostranstvu. Zaključeni su ugovori o zastupstvu sa velikim brojem inostranih firmi iz oblasti kao što su: profesionalni alat, oprema i aparati za zavarivanje i rezanje, oprema za pogone obrade metala, agregati, kompresori, oprema za autoradionice…

Tradicija u servisiranju, koja datira od 1977. godine kada je počeo sa radom servis električnih ručnih alata, opreme za zavarivanje, agregata i kompresora, garantuje visoko profesionalnu podršku u garantnom i vangarantnom roku. Stručni kadrovi u kompaniji pružaju i uslugu projektovanja, instaliranja i puštanja u rad opreme. Svakodnevno prisustvo terenskih komercijalista kod kupaca omogućava adekvatnu podršku i efikasno snabdevanje. Za proveru primene najsavremenijih rešenja kupcima je na raspolaganju najsavremeniji Demo centar za zavarivanje u Ubu.