RIDGID EVROPA
RIDGID EVROPA
3800 SINT-TRUIDEN, BEL
ONDERNEMERSLAAN 5428

+32 11 598 620
065 3332 040, SRBIJA
VELJKO TRBOVIĆ, agent za srbiju

RIDGID EVROPA

Još od 1923. godine, RIDGID predstavlja simbol pouzdanosti za profesionalce odane vrhunskoj stručnosti. Svaki alat koji nosi oznaku brenda RIDGID je konstruisan i izrađen prema istim visokim standardima kvaliteta, čvrstoće i izdržljivosti, isto kao i onaj prvi cevni ključ za primenu u teškim uslovima pre više od 90 godina.

U ponudi su alati i mašine za vodovod, kanalizaciju, grejanje, gasifikaciju, naftovod, klimatizaciju, ventilaciju, čilere i sprinkler instalaciju, protivpožarne sisteme, građevinu...

Milioni oruđa i alata koje proizvodi RIDGID se gotovo svakog dana izvezu na područje čitavog sveta. Ključno kod ovih alata je njihova izdržljivost, kako u ekstremno hladnim tako i ekstremno toplim uslovima. Osim toga alati su dobro osposobljeni za rad u prljavim i blatnjavim uslovima. RIDGID alati su dobro poznati širom sveta kao proizvodi koji su vezani za velike profesionalce u poslu, što ih čini poželjnim u čitavom svetu.  

Inovacije koje RIDGID uključuje u svaki svoj proizvod dovode do toga da alati gotovo nikada ne zastarevaju, bar kada je u pitanju njihova funkcionalnost.