INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Penta Ge. Co. Construction generalni sponzor Kongresa studenata građevinarstva, geodezije i arhitekture

18.10.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Penta Ge. Co. Construction je bila generalni sponzor ovogodišnjeg Kongresa studenata građevinarstva, geodezije i arhitekture, koji je održan od 12. do 15. oktobra na Zlatiboru. Kongres je okupio veliki broj studenata građevinskih, geodetskih i arhitektonskih fakulteta iz celog regiona, pružajući im priliku da se povežu sa stručnjacima, upoznaju predstavnike kompanija i steknu uvid u profesionalne mogućnosti.

Penta ge co

Penta Ge. Co. Construction generalni sponzor Kongresa studenata građevinarstva, geodezije i arhitekture (Foto: Penta Ge. Co. Construction)

Svečano otvaranje kongresa proteklo je uz prisustvo predstavnika kompanije Penta Ge. Co. Construction, koji su zajedno sa organizatorima otvorili događaj.

Na svečanom otvaranju predstavnici ove kompanije održali su prezentaciju o svom radu, što je privuklo veliku pažnju studenata zainteresovanih za inženjering, projektovanje i izgradnju objekata.

Tokom trajanja kongresa predstavnici kompanije Penta Ge. Co. Construction bili su prisutni na panelima, predavanjima i radionicama, uključujući izuzetno posećen panel "Da li će veštačka inteligencija zameniti inženjere?", na kojem je tehnički direktor Dragan Dutina bio jedan od panelista.

Penta ge co construction kongres studenata

Studenti su bili izuzetno zainteresovani za panel diskusije (Foto: Penta Ge. Co. Construction)

Diskusija je izazvala veliko interesovanje studenata, koji su aktivno postavljali pitanja i razmenjivali mišljenja o budućnosti inženjerske profesije u kontekstu veštačke inteligencije.

Penta Ge. Co. Construction se zahvalila organizatorima Kongresa studenata građevinarstva, geodezije i arhitekture na prilici da podrži mlade talente i učestvuje u razmeni znanja i iskustava koja oblikuju budućnost ove industrije. Kompanija će nastaviti da ulaže u razvoj mladih stručnjaka, jer veruje da su oni ključ za dalji napredak građevinske industrije.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Aca 14.09.2024.
Dovoljno je voziti se Bulevarom od Kaluđeri...
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst

;