SFSOPLATE-468X60-BANNER

POLET-970X250-BANNER

Ekološka termoizolacija i zaštita poljoprivrednih objekata

26.08.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Vlamil Izolacija d.o.o. iz Beograda specijalizovana je za zaštitu poljoprivrednih objekata široke namene, od uzgoja stoke do skladištenja žitarica u silosima. S obzirom na to da vremenski uslovi značajno utiču na uzgoj životinja - bilo da su u pitanju ekstremne vrućine ili hladnoće - adekvatna izolacija je od ključne važnosti kako bi se sprečio gubitak životinja i smanjio utrošak hrane.

Vlamil Izolacija

Dugotrajna termo i hidroizolacija (Foto: Vlamil Izolacija)

Prednosti Sprej Hot poliuretanske pene

Sprej Hot poliuretanska pena predstavlja idealno rešenje za termoizolaciju tokom svih godišnjih doba. Ovaj materijal ne samo da poboljšava energetsku efikasnost objekata, već i dodatno učvršćuje postojeću konstrukciju, uključujući i one starije, dotrajale.

Takođe, jedna od značajnih prednosti ove izolacije je to što sprečava gnezda i zavlačenje glodara, čineći je dugoročnim rešenjem za bezbednost i održavanje objekata.

Ekološki i bezbednosni standardi

Sprej Hot poliuretanska pena je potpuno ekološki materijal, a istovremeno zadovoljava visoke standarde protivpožarne zaštite, svrstavajući se u B2 klasu kao samogasivi materijal. Ova pena spada u trajnu termoizolaciju koja se ne raspada niti degradira tokom vremena, čime se obezbeđuje dugovečnost i stabilnost zaštite.

Nedavno završeni projekti - zaštita silosa

Kompanija Vlamil Izolacija je nedavno uspešno završila projekat zaštite limenog silosa koji je počeo da pokazuje znake unutrašnje korozije. Primena kombinacije dva materijala - poliuretanske pene za sprečavanje kondenzacije na limu i zaštite lima od udara zrna pomoću Sprej Hot Poliuree (vrsta tvrde gume-plastike) - omogućila je optimalnu zaštitu i produženje veka trajanja silosa.

Pouzdan partner

Za sve dodatne informacije i savete možete kontaktirati Vlamil Izolaciju i zajedničkim snagama unaprediti zaštitu vaših poljoprivrednih objekata. Ova kompanija će ponuditi rešenja koja najbolje odgovaraju vašim potrebama i biće vaš pouzdan partner za dugotrajnu i kvalitetnu izolaciju.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


AUSTROTHERM-300X250-BANNER
TOYOTA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Aca 14.09.2024.
Dovoljno je voziti se Bulevarom od Kaluđeri...
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst

;