INFONET-468X60-BANNER

Proglašeni pobednici konkursa za dizajn enterijera ekskluzivnog dupleks stana u kompleksu Novella

21.06.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Rapid Invest objavila je da je konkurs za dizajn enterijera ekskluzivnog dupleks stana u kompleksu Novella Business&Residence uspešno završen. Konkurs je izazvao veliko interesovanje i svi pristigli radovi su pokazali visok nivo kreativnosti i inovacije među mladim stručnjacima u oblasti arhitekture i dizajna enterijera.

Novella

I nagrada (Render: Luka Vujović i Slavica Nikolčić)

Interesovanje za konkursni materijal je pokazalo preko 200 autora, od čega je 55 timova poslalo svoje radove, svaki sa jedinstvenom vizijom i pristupom dizajnu enterijera.

Stručni žiri su činili: Dr Jelena Atanacković-Jeličić, redovna profesorka, direktorka Departmana za arhitekturu i urbanizam Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, MArch Anja Ivana Milić, direktorka kompanije Arhi.pro, projektanta kompleksa Novella i Bojan Baturan, izvršni direktor kompanije Rapid Invest.

Novella

II nagrada (Render: Tamara Vićović i Igor Đurović)

Žiri je nakon pažljivog razmatranja i ocenjivanja, izabrao najbolje radove koji pokazuju autentičan autorski pristup uz izuzetnu dozu kreativnosti, funkcionalnosti i estetike i poštovanje zadatih kriterijuma i uslova konkursa.

Nagrađeni radovi:

  • I nagrada i novčani iznos od 350.000 RSD - Šifra rada 7654321 (autori: Luka Vujović i Slavica Nikolčić);
  • II nagrada i novčani iznos od 200.000 RSD - Šifra rada: IT83161 (autori: Tamara Vićović i Igor Đurović);
  • Dve ravnopravne III nagrade i novčani iznos od po 50.000 RSD - Šifra rada: KK16226 (autori: Velizar Kolarski i Nikola Kovačević) i šifra rada: MVR6871 (autori: Valentina Gojković, Marina Petrović i Ratko Bućić)

Novella

Deoba III nagrade (Render: Velizar Kolarski i Nikola Kovačević)

Kompanija Rapid Invest se zahvaljuje svim učesnicima na njihovom trudu i inspirativnim radovima, kao i partnerima sa Departmana za arhitekturu, Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, koji su podržali ovaj konkurs.

U kompaniji su uvereni da su svi učesnici, bez obzira na plasman, stekli dragoceno iskustvo i da će nastaviti da unapređuju svoje veštine i karijere. Ovaj konkurs je još jednom pokazao da mladi arhitekti imaju potencijal da značajno doprinesu razvoju savremene arhitekture i dizajna.

Novella

Deoba III nagrade (Render: Valentina Gojković, Marina Petrović i Ratko Bućić)

Rapid Invest čestita pobednicima i raduje se budućoj saradnji na projektima koji će obogatiti našu zajednicu i doneti nove vizije i rešenja u projektovanju stambenih prostora.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;