INFONET-468X60-BANNER

Nova aplikacija za poručivanje građevinskog materijala, alata i mašina

05.02.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Upoznajte inovativnu aplikaciju za naručivanje građevinskog alata, mašina i materijala - vaš idealni partner za brzo, jednostavno i sigurno naručivanje direktno iz udobnosti vašeg pametnog telefona! Bez obzira jeste li vlasnik male građevinske firme, profesionalni majstor ili trgovac, kompanija Lorencic je tu da vam olakša život i učini vaše građevinske projekte uspešnim.

mLorencic

mLorencic - apllikacija za naručivanje građevinskog alata, mašina i materijala (Foto: Lorencic)

Nova aplikacija nudi sve što vam je potrebno na jednom mestu, eliminišući potrebu za dugim čekanjem u redovima ili traženjem po prodavnicama.

Sada možete pregledati i naručiti širok asortiman proizvoda visokog kvaliteta iz udobnosti svog doma ili radnog mesta.

Naručivanje je jednostavno i intuitivno. Dodajte željene proizvode u korpu i završite narudžbinu u nekoliko jednostavnih koraka. Bez dugotrajnih papirnih obrazaca ili telefonskih poziva - samo nekoliko dodira na ekranu i vaša narudžbina je poslata. Aplikacija mLorencic je dizajnirana kako bi vam pružila brz, siguran i praktičan način naručivanja građevinskog materijala i alata.

Kompanija Lorencic nudi fleksibilne opcije isporuke. Vašu robu može sigurno dostaviti na vašu adresu, brinući se da stigne na vreme i u savršenom stanju. Takođe vam pruža mogućnost da lično preuzmete robu u poslovnici u Beogradu. Vi odaberite onu opciju koja vam najviše odgovara, a za ostalo će se pobrinuti pouzdan i profesionalni tim posvećen brzoj obradi vaše narudžbine.

Nemojte više da gubite vreme i energiju tražeći po različitim prodavnicama ili čekajući u redovima. Preuzmite aplikaciju mLorencic sada i uđite u svet jednostavnog, sigurnog i efikasnog naručivanja građevinskog alata, mašina i materijala. Postanite deo rastuće zajednice zadovoljnih korisnika i doživite revoluciju u građevinskoj industriji.

Lorencic - Tehnika + servis za građevinskog profesionalca!

Preuzmite aplikaciju: Google Play, App Store ili desktop verzija.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


SSAB-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;