INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Brušenje zidova i plafona bez prašine: Bosch Professional GTR 550 brusilica za zidove

27.04.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Predstavljamo vam novu brusilicu za zidove kompanije Bosch. GTR 550 Professional nudi efikasno rešenje molerima, monterima i profesionalnim radnicima u završnoj obradi u građevinarstvu, koji obavljaju obimne poslove brušenja zidova i plafona ili pripremu površina za gitovanje i malterisanje.

Ultra fleksibilna glava omogućava klizanje bez napora

Ultra fleksibilna glava omogućava klizanje bez napora (Foto: Robert Bosch)

Napravljena je za brzo i efikasno brušenje suve gradnje i izuzetno je izdržljiva u obavljanju zahtevnih poslova. GTR 500 brusilica za zidove pruža veliku fleksibilnost u radu zbog velikog raspona nagiba i zahvaljujući patentiranoj ultra fleksibilnoj glavi koja omogućava klizanje bez napora duž plafona i zidova sa značajno manjim rizikom od oštećenja površine.

Funkcija za brušenje plafona, obezbeđuje udobnost i osećaj manje težine jer se težina alata delimično pripija uz plafon, usled čega brušenje plafona postaje manje naporno i prijatnije. Uz Bosch profesionalni usisivač i odgovarajući brusni papir predstavlja idealno rešenje za brušenje zidova i plafona bez prašine. Rad bez prašine je od izuzetne važnosti prvenstveno za očuvanje sopstvenog zdravlja. Takođe, životni vek vašeg alata i pribora će biti znatno duži.

GTR 500 brusilica pruža veliku fleksibilnost u radu

GTR 500 brusilica omogućava veliku fleksibilnost u radu (Foto: Robert Bosch)

GTR 550 Professional takođe poseduje ergonomsku L-dršku koja smanjuje naprezanje usled istezanja tokom brušenja i daje dodatnu udobnost i maksimalnu praktičnost prilikom rada, nezavisno od toga u kom položaju se nalazite. Inovativni dizajn šipke iz segmenata sa bravom za brzu promenu obezbeđuje fleksibilnu dužinu i brzo prilagođavanje u tesnim prostorima i to od 110mm, 1700mm pa sve do maksimalnih 2300mm.

Ova elekrična bruslica za suvu gradnju poseduje snažan i izdržljiv motor koji pruža velike brzine brušenja u zahtevnim uslovima. Motor je postavljen izvan centra nosača brusnog papira, tako da je u kombinaciji sa usisnim crevom brusna glava mašine stabilnija, a početak brušenja veoma lagan i bez neželjenih oštećenja površine za brušenje. Stalna brzina održava veliku efikasnost materijala i brzu završnu obradu površina.

Ukoliko ste u potrazi za za pouzdanim, visokokvalitetnim i izdržljivim alatom za potrebe završne obrade, onda je GTR 550 Professional pravi izbor za vas.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
SSAB-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;