INFONET-468X60-BANNER

Novo doba povezanosti u segmentu kupatila

07.03.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Pametno i međusobno povezano: Kupatilo postaje digitalno, inteligentno, sigurno i efikasno.

Posetite LAUFEN na sajmu od 13. do 17. marta (Foto: Laufen)

LAUFEN, jedan od vodećih proizvođača rešenja za kupatila, započinje novu eru povezivanja. Voda postaje pametna i digitalna. Pridružite se budućnosti na vodećem svetskom sajmu kupatila i instalacija u Frankfurtu, u svetu kakvog ga vidi LAUFEN.

Izvrsna rešenja zahtevaju dobro organizovane interdisciplinarne timove i umrežavanje znanja i resursa. Kvalitet nastaje u dijalogu između dizajna i savršene izrade. Za stvaranje impresivnih kolekcija kupatila potrebna je interakcija između svih komponenti.

Iz jedinstvene perspektive kompanije LAUFEN povezanost se definiše kao kupatilski prostor koji je u interakciji sa ljudima, arhitekturom i okolinom na različite načine. Kao vodeći brend u vrhunskom segmentu kupatila, LAUFEN pruža stručnost za istraživanje povezanosti ne samo sa kupatilskim objektima umreženim u oblaku, već i kroz emocionalno inteligentan dizajn usmeren na čoveka, pa čak i redizajn dobro poznatih oblika i formi.

Spoj odličnog dizajna i savršene izrade

Spoj odličnog dizajna i savršene izrade (Foto: Laufen)

Priča o međusobnoj povezanosti govori o pametnim uslugama, odgovarajućim komponentama, slobodnom izboru i odgovornoj zaštiti naše planete.

U kompaniji LAUFEN ideja povezanosti odavno je prevazišla tradicionalne alate i zalaže se za otvorenost uopšteno, kao i za predanost dijalogu i bliskom umrežavanju sa partnerima, kupcima, a posebno sa dizajnerima proizvoda i kolekcija. Svoj forum predaje publici sajma na korišćenje kao izvor inspiracije i odmora u novom dobu povezanosti.

Posetite LAUFEN na sajmu ISH Frankfurt od 13. do 17. marta u hali 3.1, štand B51.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;