INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Tuševi i baterije kakve još niste probali

23.09.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Vizuelno hansgrohe slavina Finoris impresionira tankim i geometrijskim izgledom. Sa svojim minimalističkim dizajnom, Finors je dostupan i sa izvlačnim tušem, a i bez njega.

Finoris, hansgrohe

Finoris, hansgrohe (Foto: hansgrohe)

Finoris sa svojom varijantom sa izvlačnim tušem nudi dovoljno slobode kretanja i čini te svakodnevne poslove lakim. Brzo pranje kose direktno u umivaonik više nije problem sa glavom slavine na izvlaćenje, kao i ispriranje umivaonika.

Ovaj tip slavina ima dve vrste mlaza, Powder Rain i laminrani sprej. Slavina se prilagođava odgovarajućoj primeni jednim pokretom zgloba i pritiskom na dugme. Oba režima prskanja ne koriste više od pet litara vode u minuti – EcoSmart tehnologija.

Jocolino od tuširanja pravi dečju igru

Jocolino je novi hansgrohe dečji tuš koji dolazi u tri zabavna životinjska dizjana: lav, zebra i krokodil. Različiti životinjski dizajni i ljupke oči daju Jocolinu karakter igračke, čime automatski podstiču kreativnost i maštu mališana.

Dečji tuš ima dva različita tipa prskanja (Rain i MoonRain), koji se lako mogu podesiti okretanjem ergonomske ručke, koja je pogodna za male ruke. Dečiji tuš ima tehnologoiju QuickClean, koja omogućava lako uklanjanje ostataka kamenca sa mlaznica.

Dizajn pun ljubavi, funkcionalni tipovi mlaznica i jednostavna instalacija čine glavu tuša bezbednom za decu i čine ovaj hansgrohe artikal idealnim saputnikom za kupanje.

Jocolino,hansgrohe

Jocolino,hansgrohe (Foto: hansgrohe)

Revolucija u pranju pasa, predstavljamo Vam DogShower

Potpuno prilagođen čovekovom najboljem prijatelju hansgrohe DogShower ima tri različita tipa spreja. Za nežno čišćenje šapa ili drugih osetljivih područja, pogodan je sprej, koji nastaje na gornjem kraju tuša. Na nogama prekrivenim zemljom pomaže mekana vodena malazinca iz prednjih mlaznica. Za negu celog tela preporučuje se režim prskanja punog krzna, čime mlaznice prodiru duboku u poddlaku psa i u potpunosti uklanja prljavštinu i šampon.

DogShower, hansgrohe

DogShower, hansgrohe (Foto: hansgrohe)

Zahvaljujući svom ergonomskom obliku, tuš za pse je posebno udoban za držanje i idealan je za rukovanje jednom rukom. hansgrohe DogShower dostupan je u četiri različite završne obrade: roze, crnoj, beloj i plavoj. Sve boje su mat i ne reflektuju svetlost, kako bi se sprečilo da se ljubimac vidi i zaprepasti dok se tušira.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;