INFONET-468X60-BANNER

Kompanija BEKAMENT podržala oldtajmer skup

12.10.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Skup oldtajmera

Bekament kompanija iz Aranđelovca je ugostila Udruženje Oldtajmera Srbije i održala manifestaciju pod nazivom "BEKAMENT OLDTAJMER SKUP" koja je okupila više od 40 oldtajmera, retro modela vozila, svojevrsnih rariteta atraktivnih automobilskih marki.

Izložba oldtajmera, koja je održana 12. juna, je u prepodnevnim časovima upriličena u fabričkom kompleksu kompanije Bekament čime je zaposlenima omogućeno da na dan obeležavanja godišnjice kompanije imaju privilegiju da u svom radnom okruženju vide ove autentične automobile, ali i porazgovaraju sa vlasnicima o njihovom zanimljivom istorijatu.

Dalji tok ove manifestacije krunisala je revijalna vožnja oldtajmera centralnom trasom grada Aranđelovca u periodu od 11.30h do 13h gde su građani Aranđelovca i svi ostali zaljubljenici u ove retke i upečatljive automobile, imali priliku da ih bliže pogledaju.

Skup oldtajmera

Na centralnom gradskom trgu u Aranđelovcu, izjave za medije dali su vlasnik kompanije Bekament i predsednik organizacionog odbora Bekament Oldtajmer skupa, Aleksandar Čolović, predsednik Opštine Aranđelovac, Bojan Radović, kao i predstavnik Udruženja Oldtajmera Srbije, sportski novinar i najtrofejniji srpski automobilista, Čedomir Brkić.

U kratkom obraćanju novinarskim ekipama, Aleksandar Čolović se zahvalio Udruženju Oldtajmera Srbije, kao i Opštini Aranđelovac koji su podržali ideju i omogućili realizaciju manifestacije BEKAMENT OLDTAJMER SKUP.

"Danas Bekament obeležava 29 godina od osnivanja i ovom prilikom smo hteli našim zaposlenima, kao i građanima Aranđelovca, poklonimo jedan nesvakidašnji događaj. Nadam se da će se naši sugrađani na ovoj reviji retro automobila lepo provesti, i hteo bih da se zahvalim prvenstveno Udruženju Oldtajmera Srbije, kao i lokalnoj samoupravi koja je prepoznala ovu ideju i pomogla da se Bekament Oldtajmer skup održi."

Predsednik Opštine Aranđelovac, Bojan Radović je tom prilikom istakao: "U ime lokalne samouprave želim srećan jubilej kompaniji Bekament, 29 godina postojanja, jedna izuzetno uspešna kompanija."

U ime Udruženja Oldtajmera Srbije medijima se obratio i Čedomir Brkić koji je tom izjavio: "Zadovoljstvo je biti danas u Aranđelovcu, gradu koji je nekada bio jedan od bitnijih gradova u Jugoslaviji kada je u pitanju auto-moto sport".

Organizacijom manifestacije “BEKAMENT OLDTAJMER SKUP“ doprinelo se daljem obogaćivanju kulturnog programa i promociji grada Aranđelovca, ali i oživljavanju značaja istorije i tradicije iz vremena kada je Aranđelovac bio domaćin auto i moto trka u raznim takmičarskim kategorijama lokalnog i državnog karaktera, ali i rodni grad nekih od legendi srpskog moto sporta.

Bekament je, kao društveno odgovorna kompanija, na ovaj način dodatno podržala projekte koji su svojevrstan simbol kulture, tradicije i društvenog nasleđa lokalne zajednice u kojoj posluje i odakle su njeni zaposleni.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


BAUMIT
BAUMIT
BEOGRAD-KALUĐERICA
www.baumit.rs

LORENCIC
LORENCIC
BEOGRAD-ZEMUN
www.lorencic.rs

ISOMAT
ISOMAT
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.isomat.rs

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;