SFSOPLATE-468X60-BANNER

POLET-970X250-BANNER

Kemroc hidraulični priključci - revolucija u sečenju stena

10.10.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Kemroc je nemačka kompanija koja je postavila nove standarde u građevinarstvu. Poznata je po proizvodnji specijalizovanih priključaka za građevinsku industriju, uključujući alate za rezanje, usitnjavanje, mešanje i recikliranje.

Kermoc IKT

Dijamantska sekačica KDS serija (Foto: IKT)

Kemroc priključci ne samo da izgledaju moćno, već ostvaruju bolje rezultate od bilo kojih drugih mašina na tržištu i to daleko bolje rezultate - čak do 5 puta brže se završavaju projekti na kojima se koristi neki od Kemroc nastavaka.

Freza - Drum cutters

Freze koje Kemroc proizvodi se primenjuju za precizno rezanje i frezanje betona, asfalta, kamena i drugih materijala slične tvrdoće. Kemroc nudi različite modele freza koje se po veličini i snazi mogu koristiti sa različitim građevinskim mašinama, od mini bagera do ogromnih mašina.

Freza KR 80 (Foto: IKT)

Kako rade Kemroc freze

Funkcionišu po principu rotacije bubnja opremljenog mnogobrojnim reznim zubima koji se okreću velikom brzinom. Kada se freza spusti na površinu materijala koji se obrađuje, zubi freze uklanjaju materijal uz minimalno stvaranje vibracija i buke, što je velika prednost u urbanoj sredini ili na mestima gde su vibracije nepoželjne.

Kružni sekači

Dizajnirani su tako da pružaju čist i tačan rez kroz razne materijale kao što su beton, asfalt, stena… Glavna prednost kružnih sekača je njihova sposobnost da naprave uglađen rez bez proizvođenja prekomerne buke ili prašine, čineći ih idealnim za rad u urbanim i naseljenim područjima.

Kružni sekač

Kružni sekač (Foto: IKT)

Kako rade kružni sekači

Kružni sekači funkcionišu slično kao kružne testere, koristeći okrugli rezni disk ili oštricu koja se vrti visokom brzinom. Disk je obično izrađen od veoma tvrdih materijala poput karbida ili dijamantskih segmenata kako bi se omogućilo sečenje tvrdih materijala.

Kada se sekač postavi na određenu dubinu, vođice pomažu u upravljanju sekačem kako bi rez bio pravolinijski i tačan.

Aksijalna glodalica

Poznata i kao bubanj glodalica ili horizontalna glodalica, aksijalna glodalica je tip građevinske opreme koja se koristi za uklanjanje ili profiliranje materijala. Ove mašine se posebno koriste za glodanje asfalta, betona, zemlje i drugih materijala na horizontalnim površinama.

Aksijalna glodalica

Aksijalna glodalica (Foto: IKT)

Kako radi aksijalna glodalica

Glavni radni element mašine za glodanje je rotirajući bubanj opremljen rezalnim zubcima koji, dok se okreće, kontinuirano razbijaju radnu površinu uklanjajući materijal. Tokom ovog procesa, odstranjeni materijal se istovremeno uklanja kako bi se izbeglo zapinjanje sečiva i osiguralo neometano delovanje mašine.

Pogonska jedinica za drobljenje, bušenje i mešanje serije KRX

Pogonska jedinica za drobljenje, bušenje i mešanje serije KRX (Foto: IKT)

Gde nabaviti Kemroc priključke

Kompanija IKT je ovlašćeni distributer Kemroc priključaka. Ako vam je potrebno više informacija o tome kako rade ovi priključci i da li bi mogli da vam koriste na nekom projektu, posetite sajt www.ikt.rs ili pozovite 011 3477 766 i dobićete sve potrebne podatke i savete.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Aca 14.09.2024.
Dovoljno je voziti se Bulevarom od Kaluđeri...
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst

;