INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Raspisan poziv za firme u Beogradu koje se bave zamenom stolarije u domaćinstvima

07.10.2021. | Beograd.rs

Zamena stolarije

Ilustracija (Foto: Pexels.com)

U sredu je raspisan javni poziv grada Beograda za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji grada.

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava koje dodeljuje grad Beograd i Republika Srbija za finansiranje pojedinačnih projekata građana je 50 odsto od  vrednosti ukupne investicije, sa PDV-om, dok je za sufanansiranje ovih radova ukupno planirano 20 miliona dinara.

Na ovaj javni poziv se mogu prijaviti firme koje se bave zamenom i ugradnjom spoljnih prozora i vrata na stambenim zgradama, sa pratećim građevinskim radovima (dopunjavanje međuprostora zida adekvatnom ekspandirajućom ispunom, zidarski radovi i obrada oko stolarije).

Uslov za učešće na javnom pozivu je da firma bude upisana u registar APR-a, da bude registrovana kao privredno društvo ili preduzetnik najmanje šest meseci od dana podnošenja prijave, kao i da nad njom nije pokrenut stečajni postupak ili postupak likvidacije i da ima ateste za materijale i proizvode.

Cene dobara zajedno sa ugradnjom kao i rok važenja cena za meru za koju se konkuriše biće kriterijumi za izbor firmi, a rok za dostavljanje prijava je 22. oktobar.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;