Kupatilo kao spa oaza

30.12.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Akvadom u svom prodajnom asortimanu ima široku lepezu proizvoda iz oblasti sanitarija, kao i sve postojeće tuš kabine i tuš paravane dostupne na tržištu Srbije. Tuš kabina ili tuš paravan predstavljaju prečicu da kupatilo bude pretvoreno u spa oazu.

Tuš kabine, ali i tuš paravani, tuš kadice i tuš stene su postali nezaobilazan deo svakog kupatila. Oni su sinonim za luksuzni kutak mira i opuštanja. U toku renoviranja kupatila, dosta ljudi zapravo ne zna šta da izabere. Pre samog renoviranja, bitno je informisati se dobro o kupatilskoj opremi.

Tuš kabina - Akvadom

U Akvadom salonu keramike u Novom Sadu može se birati između polukružnih, kružnih i kvadratnih tuš kabina ili tuš kabina koje se montiraju od zida do zida. Ono što se izdvaja iz ponude su Elpini i Kolpa San tuš kabine, kao i tuš paravani. Odlikuje ih ekstra pojednostavljena montaža, odličan kvalitet i povoljna cena shodno tome šta nude.

Klizna vrata su se u prošlosti koristila kao matirane površine pleksiglasa, zbog privatnosti. Modni trendovi slede staklenu prozirnost koja propušta svetlo, pa kupatilo poprima svetliji izgled.

Tuš paravani postaju primamljivi onda kada je prostor, predviđen za tuširanje, popločan. Tada se dolazi do toga da paravani imaju brojne prednosti: maksimalno iskorišćen prostor u kupatilu, lako održavanje i dizajn koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Tipovi paravana se dele na one sa više stranica, kao klizna vrata, dupla klizna vrata ili kao klasična vrata, sa mogućnošću montiranja od zida do zida ili direktno na pločice odnosno dirketno na pod.

U ponudi Akvadom salona keramike su paravani različitih dimenzija i dizajna, od duplo kaljenog stakla, providnog i peskiranog. Modeli se razlikuju po tipu ugradnje: polukružni, pravougaoni i zidni. U poslednje vreme, veliko je interesovanje za zidni tuš paravan odnosno tuš stenu. Za ugrađivanje paravana, potrebno je prvo naneti adekvatnu hidroizolaciju u kupatilu a u Akvadomu se mogu pronaći hidroizolacije brendova Sika i Ceresit.

Sveukupnu ponudu možete pogledati na www.akvadom.rs.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 20.09.2021.
Najlakše se legalizacija rešava tako što se...
Nenad 14.09.2021.
Lepo što država pomaže, jedino treba videti...
BISERKA 13.09.2021.
Drago mi je sto se radi u unapredjenju ener...
Milena-srecica 31.08.2021.
Oduševljena sam ovom ponudom za zamenu stol...
Bata 24.08.2021.
Na koji će način da se realizuje način prel...