INFONET-468X60-BANNER

ISOMAT nagrađen za značajnu energetsku efikasnost svojih postrojenja na "Energy Mastering Awards 2019"

16.12.2019. | Gradjevinarstvo.rs

ISOMAT je u saradnji sa kompanijom Redex odlikovan srebrnom nagradom tokom "Energy Mastering Awards 2019" održanog u četvrtak 12. decembra 2019. u hotelu Radisson Blu Park, Atina. Dve kompanije su se izdvojile u potkategoriji "Energetska efikasnost" i potkategoriji "Energetska i gorivna efikasnost" zbog njihove uspešne primene tehnologije energetskog učinka i prakse upravljanja u ISOMAT-ovim objektima. Konkretno, u februaru 2018. godine, instalacija P.Q.O.S. (Sistemi za optimizaciju kvaliteta električne energije) dovršena je u postrojenju ISOMAT-a u Agios Athanasios Solunu, radi poboljšanja energetske efikasnosti. Ovi sistemi značajno su pomogli u uštedi energije u proizvodnim linijama postrojenja.

ISOMAT nagrađen za značajnu energetsku efikasnost svojih postrojenja na

Nagrade za usavršavanje energije treću godinu zaredom organizovala je kompanija Boussias Communications, kako bi nagradila kompanije koje primenjuju uspešne prakse upravljanja energijom ili projekte fokusirane na održivost, energetsku efikasnost i očuvanje (struja, voda, potrošnja energije, sirovine) u svojim proizvodnim ili nabavnim procesima. Na dodeli je prisustvovalo više od 200 rukovodilaca iz 60 vodećih privatnih kompanija i javnih institucija, kao i stručnjaka u tehnologijama za uštedu energije.

Kao deo svoje vizije za održivost, ISOMAT je posvećen smanjenju potrošnje energije i emisija gasova povezanih sa aktivnostima proizvodnje hemijskih proizvoda i maltera u svojim postrojenjima u Grčkoj, Srbiji i Rumuniji.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;