Doka sada znači oplate i skele

03.02.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Doka je sklopila strateško partnerstvo sa kompanijom AT-PAC koje kombinuje globalno prisustvo sa dugogodišnjim iskustvom sa skelama.

Doka sada nudi rešenja za oplate i skele. Ali, ovde nije reč samo o proizvodima. Dobro promišljena rešenja i usluge - od planiranja, preko inženjeringa, sve do obuka - obezbeđuju transparentnost u složenim građevinskim projektima, optimizaciju protoka materijala i ekonomičnost.

Udeo kompanije Doka u američkoj kompaniji za proizvodnju skela AT-PAC stvara jaku globalnu zajednicu koja kombinuje snagu međunarodne prodaje sa decenijskim znanjem i iskustvom sa skelama. U budućnosti, Doka će nastupati kao dobavljač oplatnih sistema I skela –  kako u prodaji, tako i u segmentu zakupa.

- Kroz ovo strateško partnerstvo, nudimo mnogo više od samih skela. Sada našim klijentima nudimo – kao što to u sektoru oplata već decenijama činimo – i dobro osmišljena rešenja za skele i prateće usluge - kaže Doka CEO, Harald Ziebula.

Jeff Davis, CEO kompanije AT-PAC, o ovom partnerstvu kaže: "Sa kompanijom Doka dobijamo snažnog partnera u građevinskoj industriji. Ovo strateško partnerstvo i klijentima kompanije Doka donosi dodatnu prednost zbog činjenice, da sada sve dobijaju iz jednog izvora."

Strateško partnerstvo sa kompanijom AT-PAC otvara za kompaniju Doka ranije neiskorišćeno tržište i segment klijenata - industriju

Strateško partnerstvo sa kompanijom AT-PAC otvara za kompaniju Doka ranije neiskorišćeno tržište i segment klijenata - industriju (Autor: AT-PAC)

Ringlock – Više nego samo skele

Pored visoko kvalitetnog dizajna i globalne dostupnosti sistema Ringlock, klijenti će imati posebne koristi od sveobuhvatne usluge digitalnog upravljanja izgradnjom. To obezbeđuje transparentnost, optimalnu koordinaciju svih resursa i veću ekonomsku efikasnost. Takođe, međunarodna mreža kompanije Doka omogućava odgovaranje na pojedinačne zahteve klijenata i lokalne specifičnosti.

Doka sada znači oplate i skele

Uz strateško partnerstvo sa kompanijom AT-PAC, Doka ulazi na međunarodno tržište skela, pored toga što se već dokazala u poslovnom modelu sa oplatama. Ovo je glavna prekretnica u strategiji rasta kompanije Doka, jer otvara prethodno neiskorišćeno tržište i segment klijenata - industriju. Harald Ziebula, CEO kompanije Doka kaže: "Ovo savršeno dopunjuje posao sa oplatama i daje nam novi oslonac. Ovo polje poslovanja je konstantnije i nudi trajne mogućnosti za razvoj."

Više pojedinosti o sistemu Ringlock možete pogledati ovde.

Doka klijentima nudi više od skela – Doka nudi dobro osmišljena rešenja za skele i prateće usluge

Doka klijentima nudi više od skela – Doka nudi dobro osmišljena rešenja za skele i prateće usluge (Autor: AT-PAC)

Klijenti će imati posebne koristi od sveobuhvatne usluge digitalnog upravljanja izgradnjom, što obezbeđuje transparentnost, optimalnu koordinaciju svih resursa i veću ekonomsku efikasnost u svim projektima sa skelama

Klijenti će imati posebne koristi od sveobuhvatne usluge digitalnog upravljanja izgradnjom, što obezbeđuje transparentnost, optimalnu koordinaciju svih resursa i veću ekonomsku efikasnost u svim projektima sa skelama (Autor: AT-PAC)

O kompaniji AT-PAC

AT-PAC je vodeća kompanija na polju visoko kvalitetnih skela, u prodaji i u segmentu zakupa. Sa 200 zaposlenih širom sveta, 17 ogranaka i 25 godina iskustva, AT-PAC nudi sofisticirana rešenja za skele, od planiranja i prilagođavanja specifičnim zahtevima klijenata, do proizvodnje i obuke.                                     

O kompaniji Doka

Doka se ubraja u svetske lidere na polju razvoja, proizvodnje i distribucije oplatnih sistema za sve oblasti građevinarstva. Sa više od 160 prodajnih i logističkih centara u preko 70 zemalja, Doka raspolaže efikasnom distributivnom mrežom i time garantuje brzo i profesionalno obezbeđivanje opreme i tehničke podrške. Kompanija Doka predstavlja deo Umdasch Grupacije i ima 7.400 zaposlenih širom sveta.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Cane 02.08.2021.
To rušenje objekata ne ide nikom u prilog,p...
Jovan Vranjes 02.08.2021.
Opstina zemun nam je prodala placeve sve po...
Maki 28.07.2021.
Šta je sa nelegalnim zgradama gde investito...
Žile 28.07.2021.
Traže legalizaciju zgrada starih preko 40 g...
Predrag 24.07.2021.
Interesuje me cena po mq kako se krece