SFSOPLATE-468X60-BANNER

Otkrijte beskrajne mogućnosti sa NEXE crepom

20.04.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Dobrodošli u svet gde tradicija susreće inovaciju, a kvalitet postaje standard. NEXE, lider u proizvodnji građevinskih materijala, sa ponosom predstavlja izvanredne modele crepa koji su dizajnirani da zadovolje sve potrebe vašeg krova, bilo da je reč o obnovi starih zdanja ili izgradnji savremenih arhitektonskih čuda.

Glinex

40 godina garancije na crep (Foto: Nexe)

Ovi proizvodi su plod dugogodišnjeg iskustva i inovacija u tehnologiji proizvodnje, što garantuje ne samo estetsku vrednost, već i neupitnu dugovečnost i funkcionalnost. Uverite se zašto je NEXE sinonim za kvalitet na kojem možete graditi budućnost.

Biber

Biber crep, kao jedan od najstarijih modela crepova u istoriji, svojim jednostavnim izgledom, pruža različite mogućnosti u dizajniranju projekata. Prisutan je prilikom sanacije krovova starih tradicionalnih objekata, koji predstavljaju značajnu kulturnu baštinu.

Ne manje značajno mesto, Biber crep zauzima i u savremenoj arhitekturi. Svojim jednostavnim klasičnim oblikom može se koristiti kao ukras za isticanje manjih površina ili celokupnih krovnih ravni.

Biber

Biber crep natur (Foto: Nexe)

Ovaj model crepa se dobija tehnologijom vučenja, a ne presovanja, od visokokvalitetne gline. Kasetnim pečenjem na visokim temperaturama postiže se visok kvalitet mikrostrukture ovog crepa, što u velikoj meri doprinosi odličnoj otpornosti na mraz i obezbeđuje dugačak vek trajanja.

Dostupan je u natur boji.

Ideal +

IDEAL + je novi model crepa iz porodice NEXE crepova. Karakterišu ga odlična funkcionalnost, tačne dimenzije i dvostruki falc.

Najbitnija prednost primene crepa IDEAL + u odnosu na druge slične crepove od gline je njegovo konstruktivno rešenje koje omogućava klizno letvisanje krovne ravni.

Ideal plus

Ideal + crep natur (Foto: Nexe)

Uz osnovni model crepa IDEAL + nude se i specijalni crepovi za kompletiranje krovne ravni i to: žlebnjak, levi završni crep, desni završni crep, ventilacioni crep i snegobran.

Dostupan je u natur boji.

Glinex Trend

GLINEX TREND je ravan, presovani glineni crep za pokrivanje krovova. Duboki dupli falcevi omogućavaju izvanrednu zaptivenost krovne površine.

Najbitnija prednost primene crepa GLINEX TREND u odnosu na druge slične crepove od gline je njegovo konstruktivno rešenje koje omogućava klizno letvisanje krovne ravni u rasponu od 31,5cm do 35,5cm. Ovakvim načinom postavljanja crepa GLINEX TREND eliminišu se greške nastale tokom izvođenja krovne konstrukcije, a sama konstrukcija crepa omogućava da se na već postojećoj krovnoj ravni sa lakoćom zameni stari crep.

Glinex

Glinex Trend crep crni (Foto: Nexe)

Uz osnovni model crepa GLINEX TREND nude se i specijalni crepovi za kompletiranje krovne ravni i to: žlebnjak, levi završni crep, desni završni crep, ventilacioni crep i snegobran.

Dostupne boje: natur, crna, bordo, antracit, bakarna i braon.

Crepovi velikog formata

Crepovi velikog formata (Valens, Cezar i Oktavijan) svojim kvalitetom, bojom i dizajnom predstavljaju jedinstvenu kombinaciju za vaš krov. Glavna odlika crepa je njegova veličina (10 kom/m2) što znatno utiče na utrošak materijala, kao i brzinu gradnje, a na kraju predstavlja i bolju ekonomsku isplativost.

Crepovi velikog formata

Crepovi velikog formata: Cezar crveni, Valens antracit i Oktavijan smeđi lux (Foto: Nexe)

Garancija na NEXE crep je 40 godina!

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;