INFONET-468X60-BANNER

Slavija ide na popravni

05.07.2019. | J. D. | Novosti

Zbog naprslih ploča, uništenog mobilijara i česme koja na platou na Slaviji ne radi od početka leta, u sredu je održan sastanak predstavnika Grada i firme MBA Ratko Mitrović, koja je u konzorcijumu sa Colas Rail rekonstruisala Slaviju, Bulevar oslobođenja i Ruzveltovu ulicu. Dogovoreno je da se u narednim danima obiđe cela ruta koja je rađena i da se popiše sve što je ruinirano, kako bi zatim počela ponovna sanacija.

- Plato na Slaviji je u garantnom roku do 5. decembra i sva oštećenja koja se u ovom preiodu pojave izvođač će otkloniti o svom trošku, a ako se to ne učini, Grad će aktivirati bankarsku garanciju - rekao je za Novosti Luka Petrović, sekretar za investicije. - Dogovoreno je da u naredom periodu bude popravljeno i sve ono što su ljudi uništili. Odnosno, oštećene klupe po kojima su građani vozili rolere, a koje su pre svega predviđene za odmor, a ne za skejterske akrobacije.

Istakao je i da će 15. jula biti poznato ko će dobiti posao uređenja poslovnog prostora ispod platoa na uglu Nemanjine i Kralja Milutina. Planirano je da se ovde postave info-centar Turističke organizacije Beograda, kiosk i javni toaleti.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;