INFONET-468X60-BANNER

Sadnja drveća na Trgu republike, a zatim popločavanje

31.05.2019. | Beoinfo

Rekonstrukcija Trga republike teče po planu, a zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavljuje sadnju drveća za predstojeći vikend.

- Predstoji nam sadnja 21 novog stabla, a uz postojeća u Makedonskoj i Kolarčevoj ukupno će biti pedeset stabala na Trgu republike. Od ponedeljka počinje i popločavanje granitnim pločama, a posebno sam zadovoljan time što ćemo 1. septembra biti spremni da rekonstruisani Trg republike pustimo u saobraćaj - naveo je Vesić za „Beogradsku hroniku”.

Ilustracija (www.pixabay.com)

U isto vreme okončaće se i radovi u Karađorđevoj, a nastaviće se sa radovima na keju što neće uticati na saobraćaj. Da se ne bi pravile saobraćajne gužve, početak radova za potez od Ruzveltove do Kalemegdana pomeren je na 1. jul, dodao je Vesić.

- Centralne gradske ulice bile su u veoma lošem stanju jer se decenijama nije u njih ništa ulagalo, pa je bilo krajnje vreme da se rekonstruišu - istakao je Vesić.

On je najavio i da se naredne godine može očekivati i rekonstrukcija Kneza Miloša i Tadeuša Košćuškog, ali i Glavna u Zemunu i još pojedine frekventne saobraćajne deonice u gradu.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;