INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Novosti iz Rovex Inženjeringa: Podno grejanje za XXI vek

27.05.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Razvojem tehnologije, a posebno sistema električnog podnog grejanja, cena instalacije podnog grejanja postala je dostupna velikom broju korisnika. Električno podno grejanje ne zahteva posebne konstrukcije poda za instalaciju i može se postaviti u svim prostorima u stanu ili kući.

Iz kompanije Rovex Inženjering poručuju da u odnosu na druge načine grejanja podno grejanje ima dve osnovne prednosti, a to su da kriva podnog grejanja najviše odgovara termičkim potrebama ljudskog organizma tako da se isti efekti grejanja postižu sa manjim utroškom energije i što ne zauzima prostor.

Velika grejna površina i niska temperatura, kojom podno grejanje greje obezbeđuju da je razmena temperature u vazduhu spora tako da ne dolazi do podizanja prašine sa poda bez obzira koja vrsta poda je u pitanju.

Novosti iz Rovex Inženjeringa: Podno grejanje za XXI vek

Termostati najnovije generacije omogučavaju da se ne samo kontroliše temperatura već i da se temperatura prilagodi potrebama ukućana. Takođe se pomoću mobilnog telefona može upravljati sistemom grejanja gde god se nalazili u određenom trenutku. WiFi programabilni termostati pružaju mogučnost da se uvek vidi kolika je temperatura u stanu i da se podešava u skladu sa trenutnim potrebama. Pravilnim korišćenjem WiFi termostata može da se uštedi i do 50% elelktrične energije.

Sistem podnog grejanja koji je u ponudi Rovex Inženjeringa napravljen je od najkvalitetnijih materijala. Garancija proizvođača za ove sisteme je 20 godina ako ih montira kvalifikova osoba. Više o ovome možete pronaći ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;