INFONET-468X60-BANNER

Novo: TECEone - WC sa funkcijom bidea

24.05.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Na prvi pogled izgleda kao običan WC ali upravljačko dugme sa leve ili desne strane keramičke školjke upućuje na to da ovaj dizajnerski WC ima puno više da ponudi: potpuno integriranu funkciju bidea.

TECE je tradicionalan bide, uz pomoć moderne tehnologije, integrisao u WC i tako je nastala povoljnija varijanta tuš WC-a, koja pruža intimnu higijenu sa toplom vodom. Prilikom osmišljavanja izostavljena je upotreba elektronike, pumpe i električnog zagrevanja vode - a sve u prilog dizajnu i udobnosti korišćenja. Higijena u kupatilu može biti tako jednostavna.

Novo: TECEone - WC sa funkcijom bidea

Ne postoji rezervoar za vodu, priključak za struju i bojler, provučeni kablovi ili cevi - samo sveža, topla voda koju je moguće regulisati u stepen. I do pet litara vode u minuti omogućava obiman i topao vodeni mlaz, a potrošnja mu je pritom jednaka štednoj slavini za lavabo, a pritom pruža daleko veću udobnost pranja od poznatih tuš WC-a sa izrazito niskim pritiskom ispiranja.

Cilj dizajnera bio je da korisnu funkciju neupadljivo integrišu u siluetu WC-a: levo i desno od sedišta, vrlo elegantno prilagođeno, nalazi se po jedan regulator pomoću kojeg je intuitivno i primereno potrebama, moguće podesiti količinu vode (desno) i temperaturu vode (levo). Centrirano postavljen štap za tuširanje, izlazi iz školjke uz pritisak vode, kada se ta funkcija aktivira okretom regulatora. Svojim dizajnom TECEone orijentiše se na moderan dizajn kupatila i time se savršeno integriše u ambijent svakog kupatila.

Novo: TECEone - WC sa funkcijom bidea

TECEone koncipiran je kao potpuno normalan WC sa dizajnerskim zahtevima - šlag na vrhu je integrisana funkcija bidea. Daska za WC takođe je ergonomska, sa ugrađenim soft-close sistemom za tiho zatvaranje, i upravo za tu namenu razvijeno je rešenje za sedište bez klimanja - za dugotrajno korišćenje. TECE ovim proizvodom cilja na široko tržište.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;