INFONET-468X60-BANNER

KRAUSE u skladu sa standardima za veću bezbednost građevinskih radnika

18.03.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanije su u obavezi da osiguraju radnicima bezbednost na radu koja je regulisana propisima koji moraju da se poštuju i primenjuju u praksi. Pre oko godinu dana stupile su na snagu nove izmene evropskih standarda vezane za oblast građevinskih i visinskih radova.

Ova tema tiče se svih firmi iz oblasti građevinskog sektora, među kojima je i nemačka kompanija KRAUSE, koja se bavi proizvodnjom i distribucijom aluminijumskih merdevina i sistema pokretnih skela. Kompanija KRAUSE je već dugi niz godina prisutna na tržištu Srbije i regiona i nastoji da radi u skladu sa zakonom o zaštiti na radu i svim propisima i standardima, pa ističe da se standardi u oblasti opreme za rad moraju poštovati.

KRAUSE u skladu sa standardima za veću bezbednost građevinskih radnika

Krause proizvodi pokretne skele i merdevine, namenjene za sve vrste građevinskih i visinskih radova, kao i za održavanje stambenih i sportskih objekata. Odlikuje ih stabilnost, sigurnost i prilagodljivost, pogotovo pri radu na visinama, gde je potrebna fleksibilnost, kao i brz transport, bez obzira na to da li se radi o unutrašnjoj ili spoljašnjoj primeni. Iz ove firme kažu da svojim kupcima obezbeđuju i obuku za montažu i korišćenje proizvoda, postprodajnu uslugu i konstantnu tehničku podršku pre nabavke samih proizvoda.

Zahvaljujući svom ovlašćenom distributeru N.P.R. Pantić d.o.o. iz Novog Sada uspešno plasira svoje proizvode u sektoru građevinarstva i najavljuje da ima u planu da ove godine u sklopu svojevrsnog „kućnog sajma“ (kod distributera) predstavi paletu aluminijumskih pokretnih skela i merdevina za građevinske radove.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
SSAB-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;