SFSOPLATE-468X60-BANNER

POLET-970X250-BANNER

Konstantan kvalitet, trajna snaga - Moravacem svež beton

01.08.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Dinamika i ubrzani razvoj građevinskog sektora, uz sve više zahteve za kvalitet od strane investitora i izvođača, dovode do toga da se na tržištu prepoznaju kompanije koje zaista stavljaju akcenat na kvalitet, ali i stručnu tehničku podršku.

Moravacem

Moravacem proizvodi različite tipova betona za svaku namenu (Foto: Moravacem)

Moravacem fabrike svežeg betona opravdavaju reputaciju odličnih poslovnih partnera kada je reč o projektima različitih vrsta i obima, te se Moravacem svež beton nalazi u velikom broju najznačajnijih građevinskih projekata u zemlji.

Moravacem fabrike betona poseduju kompletno opremljene laboratorije za kontrolu kvaliteta sirovina i gotovih proizvoda, kao i sisteme za reciklažu betona. Transportna flota sastoji se od miksera, ali i savremenih pumpi za beton, što omogućava jednostavan i brz odgovor na različite zahteve izvođačkih kompanija.

Savetovanje, prenošenje znanja i podrška su uvek u prvom planu. Kupcima se prenose tehnološka znanja i ukazuje im se na mogućnosti u primeni betona, od strane tehničkog tima.

Tehnički tim spreman je da kreira rešenja za specifične primene betona. Ovo uključuje istraživanje i razvoj, optimizaciju mešavine i tehničke savete na gradilištu u vezi sa tehnologijom betona.

Moravacem poseduje resurse i tehničku ekspertizu za proizvodnju različitih tipova betona za svaku namenu. Standardni betoni, betoni koji se koriste za industrijske podove, betoni visokih klasa čvrstoća, betoni sa sulfatnootpornim cementom niske toplote hidratacije, betoni koji se koriste za šipove i dijafragme, betoni otporni na mraz i so, betoni visokih performansi sa eruptivnim kamenom, kao i samougrađujući betoni jesu samo deo ponude.

Više o Moravacem svežem betonu, kao i o mogućnosti kontaktiranja tima, saznajte OVDE.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


MORAVACEM-300X250-BANNER
LAFARGE-300X250-BANNER
MAKSPLAST-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Aca 14.09.2024.
Dovoljno je voziti se Bulevarom od Kaluđeri...
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst

;