Nova SUPREME serija profila – Ad Alpro Vlasenica

22.01.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Kako bi odgovorili moderenim trendovima u arhitekturi, u saradnji sa matičnom kompanijom, Ad Alpro Vlasenica je u ponudu uvela potpuno nove sisteme arhitektonskih profila koji se ističu po svojim vrhunskim performansama.

Nove SUPREME serije su karakteristične po svom modernom minimalističkom dizajnu, visokom nivou toplotne izolacije, visokom nivou vodonepropusnosti, visokom nivou vazdušne nepropusnosti, potpunoj sertifikaciji kod IFT Rozenhajm. Vrhunski kvalitet i inovativan dizajn su plod višedecenijskog iskustva i akomuliranog znanja.

Alpro je danas jedna od vodećih kompanija u proizvodnji arhitektonskih profila na prostorima bivše Jugoslavije. Visoko stručan kadar, iz svih oblasti, i inovativna i moderna rešenja sadržana u našim proizvodima su garant njihovog uspjeha, kao uspeha korisnika naših proizvoda. Svojim kupcima ne nude samo profile, već integrisan visokotehnološki proizvod koji treba da odgovori zahtevima najekstremnijih eksploatacionih uslova.

Svojim kupcima obezbeđuju rešenje koje u potpunosti treba da odgovori njihovim potrebama i očekivanjima. Izuzetan kvalitet poslovanja, a na šta su naročito ponosni, je dobra komunikacija sa korisnicima njihovih proizvoda, tako da naše kupce smatraju delom jedne velike Alpro porodice, koja je iz dana u dan sve brojnija.

Danas Alpro u svom proizvodnom programu ima veliku lepezu različitih profila kao što su: standardni profili, profili za vrata i prozore sa i bez termičkog prekida, profili za ograde, profili za klizna vrata i prozore, profili sa fasade, profili za pregradne zidove, profili za elektro, mašinsku industriju itd.

Tim iskusnih stručnjaka vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju za sva pitanja, pojašnjenja i izbor najboljeg rešenja za vaš projekat!

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Саша 30.06.2020.
Имам проблеме које сте описали. Две куће у...
Darko 22.06.2020.
Težište gužve će se preneti na raskrsnicu K...
Milan 16.06.2020.
Na zgradi u ulici Stanislava Sremčevića 1 u...
Bozo Ristanović 15.06.2020.
U periodu od pet godina nakon izgradnje hid...
Шумадинац 15.06.2020.
Нема разлога да се и јужни део пруге не изг...