SFSOPLATE-468X60-BANNER

POLET-970X250-BANNER

Korak napred za PVC industriju: GEALAN u Hrvatskoj slavi 20 godina postojanja

18.09.2024. | Gradjevinarstvo.rs

GEALAN d.o.o, ćerka firma nemačke kompanije GEALAN Fenster-Systeme GmbH, tokom protekle dve decenije pozicionirala se kao jedan od vodećih dobavljača sistema PVC profila za izradu građevinske stolarije, koji doprinosi stabilnosti i razvoju cele industrije. Njihova sposobnost prilagođavanja, inovacija, ali i očuvanja tradicije, čini ih nezaobilaznim igračem i tržišnim liderom.

GEALAN d.o.o, ćerka firma nemačke kompanije GEALAN Fenster-Systeme GmbH, panorama (Foto: GEALAN)

Premium brend u svetu PVC prozora

U svetu brzih promena, kompanije koje opstaju i rastu su one koje se mogu prilagoditi i inovirati. GEALAN, vodeći dobavljač PVC profila za građevinsku stolariju u Hrvatskoj već 20 godina, nije samo kompanija koja prati trendove - ona ih postavlja.

Dvadeset godina prisutnosti na hrvatskom tržištu ne samo da svedoči o dugotrajnoj posvećenosti kvalitetu, već i o sposobnosti prilagođavanja promenljivim uslovima ekonomije.

"Industrija građevinske stolarije nije samo sledbenik trendova i zahteva tržišta, već i postavlja nove trendove i podiže standarde na viši nivo. Veliki doprinos tome dali su svi zaposleni svojim profesionalnim radom, odgovornošću i odnosu prema poslu. Uprava kompanije to zna i ceni," rekao je Robert Križanović, direktor GEALAN d.o.o.

Križanović i partneri (Foto: GEALAN)

Prisustvo u regionu

GEALAN d.o.o. osnovan je 2004. godine u Hrvatskoj i zadužen je za prodaju i distribuciju na tržištima Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Kosova, Severne Makedonije i Albanije.

Firma GEALAN RS d.o.o. započela je s radom u avgustu 2022. godine, kada je GEALAN d.o.o. kupio tadašnjeg distributera GEALAN profila, firmu Plastech d.o.o.

GEALAN RS (Foto: GEALAN)

Formula uspeha: 20 godina inovacija

Od svog osnivanja, GEALAN je postavljao standarde u industriji građevinske stolarije. Predanost kvalitetu i neprestanim inovacijama donela mu je vodeću poziciju na tržištu i poverenje klijenata širom zemlje.

Dok se tržište neprestano menja, GEALAN ostaje pouzdan partner svojim klijentima.

Atić i partneri (Foto: GEALAN)

"Kontinuirani fokus na kupce definitivno je jedan od ključnih razloga rasta našeg poslovanja. Podrška kupcima u njihovom razvoju i poslovanju omogućila nam je stvaranje dugoročnih, čvrstih odnosa," rekao je Mirza Atić, direktor predstavništva GEALAN d.o.o. u Tuzli, BiH.

GEALAN okupio više od 400 partnera na proslavi godišnjice

GEALAN d.o.o. je na proslavi 20 godina okupio više od 400 poslovnih partnera iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Albanije, Severne Makedonije, Kosova i Nemačke. Ova svečanost nije bila samo poslovni susret, već prilika da GEALAN istakne svoju inovativnost i čvrstu povezanost s partnerima iz cele regije.

"U našoj priči, kupci nisu samo klijenti - oni su partneri s kojima gradimo trajne poslovne odnose zasnovane na razumevanju, uvažavanju i zajedničkom uspehu," rekao je Ivica Maurović, direktor GEALAN Fenster-Systeme GmbH.

Gibonni je nastupio na proslavi (Foto: GEALAN)

"Istovremeno, saradnja sa arhitektama i partnerima širom sveta predstavlja osnovnu za buduće inovacije i uspešan rast. Proslavljajući 20 godina uspeha GEALAN d.o.o, osećamo ponos za ostvareno, ali i reči hvale prema svima koji su bili deo naše priče. Bez njih, naših poslovnih prijatelja, sve ovo ne bismo mogli. Ova proslava je za njih," dodao je.

Emocije su bile snažne dok se Maurović okružen kolegama i partnerima prisećao svojih početaka od osnivanja GEALAN d.o.o. i svih izazova s kojima se susretao u poslednjih 20 godina.

Od uticajnog nemačkog udruženja proizvođača stolarije Fenterleistungsgemeinschaft - FLG proglašen je najboljim dobavljačem u celoj industriji kao prvi od proizvođača sistema PVC profila u njihovoj istoriji.

Tri godine zaredom, 2022, 2023. i 2024. GEALAN je proglašen Leading Employer-om u Nemačkoj, po čemu spada u grupu koju čini jedan procenat vodećih poslodavaca.

Muzičke zvezde su uveličale događaj (Foto: GEALAN)

2024. godine proglašen je jednim od 100 najinovativnijih preduzeća na nemačkom govornom području u segmentu malih i srednjih preduzeća (SME), a na najuticajnijoj platformi za BIM (Building Information Modeling) "Open BIM" je brend broj jedan u segmentu prozora i vrata na svetu, u Evropi i u Nemačkoj, što simbolizuje nivo digitalne transformacije koji je GEALAN postigao.

Ne manje važno je da je GEALAN alatnica proglašena jednom od tri najbolje u kategoriji (in house proizvodnja sa više od 50 zaposlenih) na nemačkom govornom području na takmičenju "Excellence in Production" univerziteta u Ahenu (RWTH), na kojem je učestvovalo više od 300 takmičara. Treba napomenuti i činjenicu da su preostale dve firme u toj kategoriji bile alatnice BMW-a.

Proslava 20. godina kompanije nije bila samo prilika za slavlje poslovnih uspeha, već i za okupljanje ljudi koji dele zajedničku viziju, strast i posvećenost koja pokreće GEALAN napred. Emotivna manifestacija zajedništva dodatno je naglašena sjajnim nastupima velikih muzičkih zvezda Gibonnija, DJ Stanka Bonđe i Gelo benda, koji su zajedničkim snagama oživeli atmosferu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Aca 14.09.2024.
Dovoljno je voziti se Bulevarom od Kaluđeri...
DARKO 09.09.2024.
Mogli bi i da napravite hotel, obzirom na k...
Nikola 03.09.2024.
Prodje jun odavno, djubra i napustenih pump...
Maja Gavric 23.08.2024.
Moram priznati da sam malo zatecena ovim re...
Marko 19.08.2024.
Bravo, i hvala za edukativni tekst

;