Sistemske oplate i skele – PERI-OPLATE

20.03.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Već više od 40 godina PERI važi za kompetentnog partnera u oblasti izrade i primene sistemskih oplata i skela. Porodičnu firmu, sa sedištem u Vajzenhornu, gde se nalazi i glavni razvojno-proizvodni centar, osnovao je 1969. godine gospodin Artur Šverer, a danas se ona ubraja u jednu od 50 najboljih u Bavarskoj. Njeno ime je izvedeno od grčke prepozicije „peri“ (oko, okolo).

Obilaznica, Dimitrovgrad

Obilaznica Dimitrovgrad

Od 1974. godine, PERI se strateški širi na nove zemlje i nova tržišta. Pored 20 filijala u Nemačkoj, 52 ćerka-firme i 110 efikasnih logističkih centara sa više od 6.500 zaposle-nih pokrivaju gradilišta na preko 95 nacionalnih tržišta širom sveta, obezbeđujući efikasnost na tržištu i blizinu klijentu. Dolaskom firme PERI u Srbiju 2003. godine uvedeni su novi standardi u oblasti oplata i skela. Inovativna tehnologija privukla je veliki broj klijenata iz oblasti građevinarstva.

Poslovni kompleks „Peri oplate d.o.o.“

Poslovni kompleks „PERI oplate d.o.o.“

Inteligentno osmišljeni proizvodi najboljeg kvaliteta

PERI nudi odgovarajuća rešenja oplata i skela za svaku građevinu i sve vrste betonskih radova. Razvijaju nove proizvode za primene u kojima uočavaju potencijal za racionalizaciju. Na taj način nastaje fleksibilna sistemska oprema, sa ubedljivim i praktičnim detaljima, koja već dugi niz godina drži primat na tržištu. Njen visok kvalitet obezbeđuje isplativu investiciju. Zahvaljujući njemu, proizvodi imaju dug vek trajanja i visok stepen efikasnosti. Oprema izrađena od čelika, drveta i aluminijuma podložna je strogoj i stalnoj proveri kvaliteta i poseduje ateste i sertifikate ovlašćenih institucija.

Most Beska

Most Beška

Usluga inženjeringa shodno potrebama klijenta

Uspeh kompanije PERI ne proističe samo iz velike inovatorske snage u oblasti razvoja proizvoda, nego i iz rane internacionalizacije kao i dostignuća i stručnosti zaposlenih. Danas, zahvaljujući iskustvu i znanju preko 900 PERI inženjera širom sveta, nastaju stambeni, industrijski i poslovni objekti, neboderi, tornjevi, mostovi i tuneli. Svoja stručna iskustva koriste kako bi, na osnovu najboljih mogućih rešenja, podržali građevinske firme prilikom realizacije njihovih projekata.

Avalski toranj

Avalski toranj

Ekonomično izvođenje radova

PERI nudi mogućnost kako iznajmljivanja tako i prodaje sistema oplata i skela. Pogotovo kombinacija ove dve opcije omogućava ekonomičnu realizaciju projekata. Rešenja oplata i skela na jednom mestu predstavljaju jednu od ključnih prednosti za njihove klijente. Njihovi stručni savetnici i supervizori pružaju podršku osoblju na gradilištu, kako bi se PERI oprema koristila na što efikasniji način. Pritom uvek imaju u vidu troškove i sigurnost ljudi na gradilištu.

Podrška na licu mesta

PERI planira i isporučuje neophodne količine materijala na gradilište, od tačno isečenih šperploča malog formata, do kompleksnih jedinica oplate. Benefit njihovih klijenata su brza raspoloživost, blagovremena isporuka čak i većih količina materijala kao i realizacija nestandardnih geometrijskih formi elemenata i uz sve to prednost jasno kalkulisanih i transparentnih troškova. Istovremeno se izbegavaju skupe improvizacije na gradilištu usled nedostupnosti adekvatne opreme ili materijala koji nedostaje. Kvalitet izvođenja radova se time značajno poboljšava.

Stambeni objekat

Stambeni objekat, Beograd

Za posebne zahteve u pogledu vidljivog betona

Natur beton je veoma popularan element dizajna. PERI nudi praktična rešenja prilikom izrade objekata sa visokim zahtevima po pitanju izgleda vidljivog betona, koja su optimalno prilagođena arhitektonskim zahtevima.

PERI iskustvo je toliko raznoliko, koliko i međunarodni svet gradnje. Prilikom izgradnje kompleksnih formi, zahtevnih objekata u mostogradnji i tunelogradnji, prilikom realizacije arhitektonskih zahteva u pogledu vidljivog betona i ambicioznih zadataka vezanih za skelu – obećavaju vam i u budućnosti najveću moguću podršku i najbolja rešenja.

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 22.10.2021.
Lepa stvarčica, ali mislim da ne može masov...
Nenad 19.10.2021.
Da li LED sijalice i creva imaju zaštitu od...
Vida 15.10.2021.
Kada će u opštini Surčin biti sproveden pro...
Đorđe 14.10.2021.
Radio bi 2 vikend kuće na Zlatiboru unutraš...
Kamenorezac 11.10.2021.
NIje poskupeo kamen, možete proveriti na sa...